Misiunile de consultanta finantate de statul german vor continua si in perioada 2014-2015

SES_asistenta_consultanta.jpg

Collective worksProgramul Senior Experten Service (SES) de asistenta nerambursabila, finantat de statul german, va continua si in anii 2014-2015.

“Firmele, organizatiile, institutiile publice si private pot continua sa depuna cereri conform instructiunilor afisate pe site-ul oficial. Pana in prezent au beneficiat de acest program 820 de firme si institutii din Romania. Si acestea pot aplica din nou pentru follow-up projects si noi proiecte de asistenta, consultanta, training, know-how, transfer de cunostinte din partea senior expertilor germani”, a precizat dr. Radu Adrian Mlesnita, reprezentantul SES Romania.

SES ofera programe de training si consultanta in diverse domenii: marketing, management, audit financiar sau tehnologic, evaluarea companiei sau identificarea de parteneri si de surse de finantare.

Pot apela la SES institutii si autoritati publice locale, scoli, unitati de asistenta sociala, dar si firme private. Firma trebuie sa fie functioneze de minim 24 luni, sa nu fie falimentara, sa aiba minim 8 angajati si o persoana de contact care sa vorbeasca limba engleza sau germana.

Durata unei misiuni este de regula 3 saptamani, dar se poate prelungi pana la 6 luni. Organizatia beneficiara trebuie sa asigure cazarea, transportul si o diurna simbolica de 5 euro/zi expertului german.

Puteti obtine relatii suplimentare despre acest program la telefoanele 0722/354.447, 0744/547.781.

E-mail: [email protected]
Website: https://sites.google.com/site/vmarketses

Sursa: SES Romania

3 thoughts on “Misiunile de consultanta finantate de statul german vor continua si in perioada 2014-2015”

 1. balici mihai spune:

  nu este nevoie de consultanta nemtilor
  Stiti cum este darul de la greci -marul otravit
  Si Eltin PRESEDINTELE RUSIEI era aburit de consilieri americani , care il sfatuiau cum sa devina colonie Rusia si atunci a venit un Putin ,adevarat om de stat si a reinstaurat normalitatea
  Romania nu mai are nevoie de sfaturi ,nu mai are ce vinde ,este in faliment cu structurile mafiote UE,NATO
  AVEM DESTUI OAMENI DESTPTI CARE SA REFACA TARA , dar conditia este iesirea din structurile mafiote UE,NATO SI alinierea la Rusia d-lui Putin si reintegrarea in CSI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.