Instrumente pentru o guvernare mai buna

PROFINN Evenimente Speciale, un departament specializat al companiei Global Services Group SRL, in parteneriat cu Asociatia Comunelor din Romania si Directia pentru Agricultura si Dezvoltare Rurala Sibiu, va invita sa participati la la Atelierul de Lucru cu tema "Agentul de Dezvoltare Locala", o manifestare din ciclul "Instrumente pentru o guvernare mai buna".


In ultimii doi ani, PROFINN Evenimente Speciale  s-a implicat activ in organizarea a peste 20 de sesiuni de lucru prin care s-au promovat conceptele de dezvoltare strategica si oportunitatile de finantare prin programele europene.

Necesitatea diseminarii bunelor practici catre specialistii Administratiei Publice Locale a fost deja dovedita, astfel incat PROFINN Evenimente Speciale a decis continuarea seriei de evenimente Instrumente pentru o guvernare mai buna cu un ateliere de lucru la nivel judetean ce vor aborda problematici actuale si de interes. 

Primul atelier de lucru judetean din aceasta noua serie de evenimente se va desfasura in 22 Octombrie in Sibiu, in sala de conferinta a Casei Corpului Didactic, cu participarea reprezentantilor Administratiilor Publice Locale din Judetul Sibiu.

Atelierul de lucru va fi o oportunitate de informare si dialog cu tema Agentul de dezvoltare locala  – element promotor si facilitator al dezvoltarii locale durabile.

Parteneri media: Euractiv, PR Wave, Finantare.ro, SmarFinancial.ro, Ghiseul Bancar, Clubafaceri.ro, Newschannel.ro, Comunicate Media, Netclip

Relatii suplimentare la: 021 348 35 40; 021 348 56 42; 0722 547 801.

Sursa: Managementul-proiectelor.ro, 20 octombrie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.