Intalnire de lucru cu conducerea Directiilor Agricole Judetene

34fd4e0b469b2ccdf7f11c99e7d372b6_XL.jpg

Ministrul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, Petre Daea, a condus ieri, 31 octombrie 2017, o sedinta de lucru cu toti directorii directiilor agricole judetene din tara. La sedinta care s-a desfaşurat la sediul MADR au participat, de asemenea, secretarul de stat Daniel Botanoiu, secretarul general adjunct George Sava, directorul general al Directiei Generale Politici Agricole si Strategii, Elena Tatomir, cat si specialisti din cadrul acestei structuri.

Scopul intalnirii a fost acela de a analiza activitatea fiecarei directii agricole precum si gradul de indeplinire a obiectivelor stabilite.

Mesajul ministrului Petre Daea catre directorii prezenti la sedinta a fost unul ferm: este nevoie de mai multa implicare si sprijin acordat fermierilor. Totodata, ministrul Agriculturii a punctat importanta urmaririi si indeplinirii programelor MADR aflate in derulare, indeosebi programul de sustinere a produsului tomate in spatii protejate si ajutorul de minimis pentru valorificarea lanii.

Ministrul i-a incurajat pe directori sa mearga in teren, inclusiv in pietele agroalimentare pentru a vedea cum se respecta prevederile Legii nr.145. in cadrul sedintei, ministrul Agriculturii şi Dezvoltarii Rurale a contactat personal cativa beneficiari ai programului de tomate pentru a afla stadiul ciclului II de productie. Acestia au fost incantati de initiativa ministrului si i-au lansat invitatii de a le vizita gospodariile.

Totodata, ministrul Petre Daea are in vedere o monitorizare mai atenta a actiunilor desfasurate in teritoriu, in cadrul sedintei stabilindu-se ca intalnirile cu conducerea Directiilor Agricole Judetene sa se desfasoare periodic de acum inainte, cu o frecventa lunara.

Sursa: MADR

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.