Intalniri saptamanale pentru antreprenori, manageri si profesionisti

Ne-am propus ca in fiecare saptamana sa aducem in atentia antreprenorilor, managerilor si profesionistilor din diverse domenii de activitate, subiecte de larg interes si sa incurajam schimbul de opinii si dezvoltarea relatiilor de business.

 

In aceasta saptamana, organizam doua intalniri cu urmatoarele subiecte pentru discutii:

(1) Stii ce castigi daca ai un plan de afaceri antreprenorial si managerial?

(2) Stii de ce este necesar ca profesionistii in HR sa inteleaga limbajul finantelor firmei?

 

Pentru cei care vor sa ne viziteze, ii asteptam miercuri – 16 sept (1) si joi – 17 sept. (2), intre orele 9:00-11:00 sau intre orele 17:00-19:00, la biroul nostru din Bucuresti (zona Obor).

 

Participarea este libera, trebuie doar sa ne trimiteti un e-mail prin intermediul formularelor de INFORMATII pe care le puteti accesa aici (1) sau aici (2) in functie de dezbaterea la care vreti sa participati.

 

Pentru cei care nu pot sa ne viziteze, ii invitam sa interactioneze cu noi si cu ceilalti cititori, prin intermediul mesajelor transmise la acest post.

 

Lista evenimentelor lunare poate accesata la urmatorul link: http://abctrainingconsulting.ro/evenimente/

 

Un inceput de saptamana excelent: cu multa inspiratie, putere de munca si rezultate pe masura!

 

Cu prietenie,

Anda ([email protected])

About Anda Racsa

Antreprenor, manager, consultant, trainer ABC Training Consulting. 19 ani practica profesionala in domeniul managementului financiar al afacerii din care 9 ani experienta ca antreprenor si manager al firmei ABC Training Consulting. Certificari profesionale: Consultant bancar – certificat de IBR si CNFPA, promotia 2010; Auditor financiar – certificat de CAFR, promotia 2009; Formator (trainer) – certificat de CNFPA, promotia 2007. Furnizez servicii de training, consultanta si asistenta antreprenoriala si manageriala: Evaluarea fezabilitatii ideii sau a afacerii in derulare, Planificarea afacerii si elaborarea planului de afaceri antreprenorial si managerial, Organizarea si coordonarea contabilitatii manageriale afacerii, Managementul costurilor si al cash-flow-ului. Periodic organizez evenimente dedicate antreprenorilor, managerilor si specialistilor – unde dezbatem subiecte specifice managementului si optimizarii afacerii si identificam solutii si oportunitati de colaborare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.