IntellCompetitiv organizeaza seminar de intelligence si gandire strategica

Cum poti sa fii jucator proactiv, agil si persuasiv? Vino la seminarul de intelligence si gandire strategica organizat de IntellCompetitiv in data de 11 martie 2008 sa descoperi un set de atitudini despre actiune, leadership si implinire.

Seminarul prezinta conceptele de intelligence, avertizare timpurie, management de oportunitati, jocuri strategice si aplicabilitatea lor in organizatiile dornice sa se diferentieze in piata. Prezentarile vor conduce catre intelegerea nevoii de diferentiere in piata, de evitare a imitarii competitorilor. Vor fi prezentate cele 15 competente individuale de managementul informatiilor, gandire strategica si actiune empatica si setul de capabilitati aferente grupate in 4 domenii: intelligence, avertizare timpurie, management de oportunitati si riscuri strategice si jocuri si scenarii strategice. Va fi o prezentare diferita in care vor fi imbinate componentele hard, de business cu cele soft, de exemplu, aplicabilitatea unor principii gen arta pacii si arta razboiului in mediul de business.

Promisiunile seminarului:

  • Vei intelege cum poate realiza compania ta obiectivele de succes pe care si le-a propus.
  • Vei descoperi care sunt competentele individuale si capabilitatile organizationale de care are nevoie compania ta pentru a se diferentia.
  • Vei afla cum arata un sistem de intelligence, avertizare timpurie si actiune competitiva.

Participantii la acest seminar sunt:
– Manageri si angajati din mediul privat si guvernamental care vor sa-si dezvolte competente in planificarea strategica;
– Specialisti in marketing, vanzari, dezvoltarea afacerii, cercetare de piata, cercetare-dezvoltare, resurse umane;
– Antreprenori;
– Membri ai asociatiilor profesionale;
– Studenti de la facultatile cu profil economic, administrativ si altele.
 
Lector:
Dr. Vasile Paun este fondatorul si directorul executiv al companiei intellCompetitiv . Furnizeaza consultanta in strategii de diferentiere si intelligence pentru afaceri si promoveaza leadershipul transformational. Formeaza competente de gandire strategica si management al informatiilor, modereaza jocuri de razboi si ofera executive coaching. Sustine frecvent cursuri si seminarii de promovare a unui comportament de diferentiere si a unor bune practici in managementul strategic. Coordoneaza implementarea unor sisteme de intelligence, avertizare timpurie si actiune competitiva in organizatii. Este membru al Society of Competitive Intelligence Profesionals (SCIP) si certificat de Academy of Competitive Intelligence. Este co-autor la 6 carti, are un doctorat in managementul riscurilor si a absolvit un MBA intensiv la Geneva.

Seminarul va avea loc pe 11 martie 2008, intre orele 9:30 – 15:30 la ROMEXPO, sala MADGEARU – centru de conferinte

Persoana de contact:
Lucia Curcudel,
Sales Manager
Telefon: 0720.077.337
E-mail: [email protected]
Web-site: www.intellcompetitiv.ro

Sursa: Managementul-proiectelor.ro, 19 februarie 2008

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.