INTERVIU Vladimir Kalinov, vicepreședinte Raiffeisen: Putem finanța până la 40 de afaceri cu cate 50.000 de euro, prin programul factory

vladimir-kalinov.jpg

Pandemia a afectat foarte mult mediul de business din România, iar IMM-urile au fost lovite cel mai dur. Lipsa de finanțare din următoarea perioadă poate duce la neimplementarea multor idei de afaceri bune. În acest context, factory by Raiffeisen Bank, programul de creditare a afacerilor aflate la început de drum, ar putea fi o soluție salvatoare pentru mulți viitori antreprenori.

Să vorbim un pic despre programul de creditare factory by Raiffeisen, un program care își propune în această perioadă să stimuleze mai cu seamă ideile de afaceri sau afacerile deja pornite, care vin cu soluții de rezolvare a unei probleme apărute în timpul acestei pandemii. Înțeleg că programul s-a prelungit până după jumătatea lui mai. Dați-ne câteva detalii.

Vladimir Kalinov: Suntem într-o situație extraordinară, nu cred că s-a gândit cineva vreodată că putem ajunge unde suntem astăzi. Într-adevăr, cu gândul la această conjunctură, am considerat că este bine să prelungim programul nostru până pe 18 mai și să dăm o șansă ideilor care pot susține revenirea la o viață normală pe viitor, într-o realitate nouă, despre care nimeni nu știe cum va fi, nici măcar autoritățile. Mai multe detalii aici. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.