Intra in lumea profesionistilor in management prin programele Open University!

codecs.jpgCODECS te invita miercuri 7 iulie, in cadrul serii "OPEN MIND", sa
descoperi programele Open University din Marea Britanie – programe
profesionale de calificare in domenii ca management general, management
de proiect, managementul operatiunilor – avand recunoastere
internationala.

Evenimentul are loc sub forma unui workshop interactiv, in care vor fi prezentate beneficiile programelor Open University. De asemenea, participantii vor avea ocazia de a face cunostinta cu reprezentantii acestor programe: Dr. Rodica Maria Radulescu, Director Academic Business School, Gheorghe stefanescu, Director Program Management de Proiect, cu tutorii nostri si cu Alumni Open University.

"Recomand programele Open University ca fiind cele mai profesioniste programe de dezvoltare manageriala din Romania, intrucat ofera solide cunostinte si posibilitatea dezvoltarii unor aptitudini si comportamente absolut necesare managerilor care-si desfasoara activitatea in conditii de extrema incertitudine. Atuurile programelor sunt: gradul sporit de aplicabilitate, marea accesibilitate si flexibilitate, expunerea internationala, networking, diversitatea culturala. Programele pun accent pe dezvoltarea capacitatii de analiza critica, a abilitatilor necesare rezolvarii problemelor concrete de management si pe stimularea creativitatii" Dr. Rodica Maria Radulescu, Director Academic Business School CODECS

"Practica a demonstrat ca managementul de proiect este abordarea cea mai adecvata domeniilor extrem de competitive, in care resursele trebuie utilizate cu eficacitate maxima. si, oare, mai exista in zilele noastre altfel de domenii?" Gheorghe stefanescu, Director Program Management de Proiect CODECS

Vino sa afli mai multe, sa stai de vorba cu tutorii nostri, practicieni si manageri cu experienta si sa cunosti reprezentantii principalilor jucatori de pe piata IT&C, oameni interesati, ca si tine, de dezvoltarea lor profesionala si personala.

Te asteptam la evenimentul OPEN MIND, care va avea loc in data de 7 iulie, incepand cu ora 18:00 la sediul CODECS din Strada Agricultori, nr. 37-39, sector 2, Bucuresti.

Participarea este gratuita.

Rezerva-ti acum un loc pentru evenimentul din 7 iulie, la telefon 021.2525182/3/4

Persoana de contact: Alina Mosor, e-mail: [email protected]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.