Intrevederea premierului Sorin Grindeanu cu reprezentantii companiei The Carlyle Group

big_sedinta_de_guvern_30_martie_2017__10_resize.jpg

Premierul Sorin Grindeanu a discutat astazi, la Palatul Victoria, cu reprezentantii companiei The Carlyle Group, despre dezvoltarea investitiilor acestei companii in domeniul energiei, in special in zona Marii Negre.

Reprezentantii companiei si-au anuntat intentia de a trece cat mai rapid la faza de productie, in cazul resurselor de gaze naturale detinute in concesiune pe platforma continentala a Marii Negre, dar si de a identifica noi oportunitati de investitii in Romania.

Premierul Sorin Grindeanu a subliniat, la randul sau, disponibilitatea Guvernului de a facilita accesul investitorilor pe piata romaneasca. „Suntem ferm hotarati ca, prin masurile adoptate de Guvern, sa sprijinim mediul de afaceri si sa promovam oportunitatile de investitii in Romania”, a declarat seful Executivului.

Din partea Guvernului, la intalnire au mai participat ministrul Energiei, Toma Petcu, consilierul de stat al prim-ministrului, Marius Nica, si Alexandru Chirila, secretar de stat in aparatul de lucru al primului-ministru.

Sursa: gov.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.