Curs de Expert Accesare Fonduri Structurale – Start-Up Nation, Iasi, 26 – 28 mai 2017

curs-expert-accesare-fonduri-europene.jpg

Start-up Nation, programul prin care micile afaceri la inceput de drum vor putea primi de la stat pana la 200.000 de lei (circa 44.000 euro) ajutor nerambursabil, va fi lansat in luna mai, conform comunicatelor factorilor de decizie.

Vor fi finantate urmatoarele cheltuieli: echipamente si utilaje, autoutilitare, echipamente de climtizare/incalzire, echipamente IT, mobilier, birotica, chirii, salarii, realizare pagini web, promovare, francize, licente, cursuri de antreprenoriat, software, consultanta si TVA nedeductibila.

Finantare.ro in parteneriat cu Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii organizeaza Cursul de Expert Accesare Fonduri Structurale pentru persoanele interesate sa acceseze finantarea de 200.000 lei din cadrul programului Start-Up Nation. Programul de perfectionare se finalizeaza cu o diploma de absolvire recunoscuta de catre Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei.

Participantii la curs vor sustine un examen de absolvire in urma caruia vor obtine certificatul de Expert Accesare Fonduri Structurale si de Coeziune Europene.

Traineri – Oana Pascu si Gabriel Lazar

AGENDA CURSULUI

  • Participarea la acest curs va ofera posibilitatea sa identificati nevoile pentru dezvoltarea proiectului, sa analizati programul de finantare si sa stabiliti eligibilitatea ideii de proiect;
  • Veti analiza contextul de derulare a proiectului si a conditiilor financiare;
  • Mai mult decit atit, acest curs este structurat astfel incit participantii sa lucreze chiar in timpul cursului la realizarea proiectelor;
  • Veti invata cum sa lansati propunerea de proiect si cum sa redactati capitolele din cererea de finantare si din anexe si veti primi informatii avizate de la specialisti din domeniu.

Valoarea investitiei 470 RON.
REDUCERI
70 RON / persoana pentru persoanele care se inscriu la curs impreuna o alta persoana.
70 RON pentru persoanele care achita integral taxa inainte de inceperea cursului.

Taxa de participare poate fi platita in doua transe si acopera toate cheltuielile legate de curs, suportul de curs, fise de lucru, examinare, diplome. Taxa va fi achitata dupa semnarea contractului de formare profesionala.

Conditii de inscriere: Participantii trebuie sa fie absolventi de studii superioare finalizate cu diploma de licenta.

Pentru inscrieri si informatii suplimentare privind desfasurarea acestui curs sunati-ne la numarul de telefon 0755.935.332 sau scrieti-ne la adresa de email [email protected]
Pagina de prezentare a cursului expert.finantare.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.