Investitie de 1,6 milioane lei pentru extinderea celui mai mare complex de agrement din Transilvania

Complexul-de-Agrement-şi-Sport-Mureşul-300x166.jpg

Primaria Targu Mures a anuntat ca in acest an va extinde dotarile Complexului de Agrement si Sport “Muresul” si va introduce noi facilitati, intre care si montarea a trei tobogane acvatice cu grade diferite de dificultate, valoarea estimata a lucrarilor fiind de peste 1,6 milioane de lei fara TVA.

“Pentru 2019, avem in lucru noi proiecte menite sa sporeasca confortul tuturor si interesul targumuresenilor de a trece pragul Complexului Muresul, cunoscut de localnici drept ‘Weekend’. Dintre acestea pot sa va spun ca avem in desfasurare o licitatie pentru achizitia de noi tobogane si nu numai. Cele trei tipuri de tobogane vor avea grad diferit de dificultate, astfel avem in plan achizitia unui tobogan acvatic ‘Gaura neagra + Barca zburatoare’ (Black hole + Flying boat), un tobogan acvatic ‘Serpentina’ si un tobogan acvatic cu tubulatura inchisa. Totodata, pe lista de achizitii se mai afla o structura metalica si platforme, instalatii pompe, alimentare cu apa si energie electrica si montaj tobogan acvatic drept existent. Durata contractului va fi de 4 luni, termenul de furnizare si montaj de 2 luni, iar termenul de garantie acordat montajului – de minimum 36 de luni”, a anuntat Claudiu Maior, consilier al primarului municipiului Targu Mures.

Complexul de Agrement si Sport Muresul din Targu Mures se intinde pe o suprafata de aproximativ 40 de hectare, dispune de o pajiste naturala, de doua locuri de joaca pentru copii, de un canal pentru plimbari cu barca, de terenuri de tenis cu piciorul, baschet, fotbal, volei de nisip si mini-fotbal si numeroase bazine, inclusiv unul olimpic de 50 x 25 de metri, dotat cu 20 de blocstarturi.

“In 2018, peste 200.000 de turisti au fost oaspeti ai Complexului “Weekend”. Turisti si targumureseni, deopotriva, au ales sa-si petreaca zilele libere in cel mai mare si mai dezvoltat complex din Transilvania si asta nu poate decat sa ne bucure si sa ne ambitioneze si pentru acest an. Oaspetii care au trecut pragul Complexului au beneficiat de spatii verzi de relaxare, de bazinele pentru copii si adulti, cu tobogane si locuri de joaca, terenuri de sport, sali de fitness, terase, sezlonguri sau baldachine. In anul recent incheiat am mai creat un parc de joaca pentru copii, pe o suprafata de peste 150 mp, dotat cu aparatura specifica, s-au montat si aparate de fitness fixe, dar s-a suplimentat si numarul locurilor de parcare”, a mai spus Claudiu Maior.

Sursa: Administratie.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.