Investitie de aproape 13 milioane de lei, din fonduri europene, in modernizarea cladirii ISU Brasov

646x404.jpg

Primaria Brasov are in proprietate o serie de cladiri din oras, pe care le-a pus la dispozitia altor institutii pentru a-si desfasura activitatea.

Una dintre acestea este si sediul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta de pe strada Mihai Viteazu, care este o cladire destul de veche, construita in 1937. Acum, prin Programul Operational Regional 2014-2020, pe Axa 3.1.B (privind eficienta energetica a cladirilor publice si limitarea emisiilor de C02, precum si pentru imbunatatirea conditiilor de lucru pentru intreg personalul) exista oportunitatea accesarii de finantari nerambursabile pentru reabilitarea termica a cladirilor care se afla in proprietatea municipalitatii.

In vederea demararii proiectului, edilii au lansat o licitatie publica pentru selectarea constructorului, valoarea totala a lucrarilor fiind estimata la suma de 12,76 milioane de lei, cu tot cu TVA, iar ofertele sunt asteptate pâna in data de 29 octombrie. intre proiectul ar urma sa se deruleze pe o perioada de 27 de luni.

Mai multe detalii aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.