Invitatie pm lecture & PMI Monthly Meeting

roland_gareis_nouROLAND GAREIS CONSULTING va invita la evenimentul

pm lecture & PMI Monthly Meeting

in data de 29 martie, la Hotel Novotel, sala Paris.

Agenda evenimentului:

18.45-19.00 Deschidere eveniment si prezentare RGC
19.00-19.45 Prezentare: Selectia contractorilor in proiecte – Violeta Simionescu, RGC
19.45-20.15 Prezentare: Evaluarea post-implementare pentru un proiect – Catalin Dogaru, PMI Romania Chapter
20.15-21.30 Discutii & Cocktail

Selectia contractorilor in proiecte

Practica demonstreaza ca “proiecte de succes” inseamna proiecte in care exista interdependenta intre un concept de calitate, o aplicabilitate practica a conceptului si un grad ridicat de eficienta cu care este utilizat conceptul validat.

Pentru “proiecte de succes” exista si reteta: expertiza si experienta membrilor echipei de proiect (atat in management de proiect cat si in continut), si un al treilea ingredient – care necesita efort si atentie si care este obtinut ca urmare a unui proces de achizitii – un contractor  potrivit si  un contract corespunzator.

Fiecare organizatie care realizeaza proiecte are o abordare specifica in achizitii. Ca manager de proiect trebuie sa intelegi, sa asimilezi si sa urmezi regulile organizatiei in selectarea contractorului care sa contribuie la realizarea unui proiect de succes.

Din practica am inteles ca riscul primar – acela de a esua – nu poate fi transferat. In acest context, este important sa discutam despre posibilitatile de eficientizare procesului de selectie a contractorilor in proiecte astfel incat sa atribuim contractul unui contractor “ideal” pentru proiectul nostru, pentru a obtine si cel de-al treilea ingredient pentru un “proiect de succes”.

Evaluarea post-implementare pentru un proiect

De indata ce am reusit sa finalizam un proiect, suntem pe punctul de a sarbatori si de cele mai multe ori, suntem gata pentru a incepe munca la un proiect nou si probabil mult mai complex. Acesta insa nu ar trebui sa fie un motiv pentru a ne grabi si (uneori) pentru a ignora evaluarea intregului proiect sau – oficial vorbind – pentru a realiza o evaluare post-implementare. Care este scopul evaluarii post-implementare pentru un proiect?

In cadrul acestei prezentari veti afla care sunt pasii esentiali pentru realizarea unei evaluari eficiente post -implementare, veti afla raspunsuri la intrebari obisnuite precum De ce? Cand? Cine? Cum? si alte aspecte importante care ar putea aparea in aceasta etapa a unui proiect.

Participarea la acest eveniment este gratuita, cu conditia inscrierii prealabile.

Participarea la eveniment permite obtinerea a doua PDU-uri de catre persoanele certificate PMI.

Pentru inscriere, va rugam utilizati formularul de inscriere online!

Happy Projects!®
Beatrice Unciuleanu
ROLAND GAREIS CONSULTING srl               
20, Libertatii Blvd. Ap. 26, Bucharest
[email protected] +40 21 300 30 20
www.happyprojects.ro +40 21 300 30 20

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.