Ionel Timisan: Necesarul pentru un job bun in MP

cunostinteCe ar trebui sa ai in CV pentru a ajunge la acel job bun?

Experienta. Cuvantul ce ii roade pe multi studenti astazi. Daca ai 2-5 ani experienta intr-un domeniu iti cresc puternic sansele de a fi invitat la un interviu. Experienta dovedita arata ca ai trecut printr-o selectie, ai dovedit deja ca ai capacitatea de a lucra in domeniul pentru care ai fost selectat. Automat angajatorul risca mai putin cu un candidat cu experienta deoarece el a fost deja format de altcineva. Participarea ta la un numar cat mai mare de proiecte finalizate cu succes si cat mai complexe te duce mai aproape de acel job foarte bun.

Studii in strainatate (burse, stagii etc.). Asta arata ca ai fost deja filtrat printr-un sistem de selectie.  Arata ca o persoana detine cel putin cunostinte aprofundate teoretice in domeniul vizat (managementul proiectelor) sau ca are capacitatea demonstrata de a ajunge la un nivel inalt de performanta. Daca inca te afli in perioada in care studiezi, ai ocazia sa prinzi acele burse, stagii etc.

Cunoasterea unei limbi de circulatie internationala
. Fie ca este engleza, germana, italiana, spaniola etc. , indiferent care dintre ele, obligatoriu trebuie sa cunosti limba engleza la nivel avansat si inca una la nivel mediu, scrie Ionel Timisan pe blogul sau.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.