IPA online, serverul APIA a inceput sa functioneze joi, inainte de ora 16.00, dupa ce, in prima parte a zilei a fost inaccesibil

image-2017-05-11-21761111-41-ipa-online-functional.png

Serverul aplicatiei prin care fermierii isi raporteaza suprafetele agricole pe care le cultiva, IPA Online, a inceput sa functioneze joi la ora 16.00 dupa ce, joi dimineata fermierii s-au plans ca a fost inaccesibil ore in sir. Mai sunt doar cateva zile pana la termenul limita pentru depunerea declaratiilor pe suprafete (luni, 15 mai 2017) dar functionatii APIA vor lucra suplimentar in weekend. IPA online este aplicatia prin care APIA inregistreaza digital suprafetele lucrate si, pe baza declaratiilor, fermierii pot cere subventii pentru culturile agricole.

Joi dimineata, serverul IPA Online era nefunctional. Startupcafe.ro a incercat sa se conecteze la adresa https://lpis.apia.org.ro/, unde este gazduita aplicatia dar serverul nu putea fi accesat.
Fermieri care s-au plans ca nu-si pot digitiza suprafetele si completa declaratiile care descriu, printre altele ce tipuri de culturi agricole lucreaza, spun ca aplicatia nu a functionat nici in cursul zilei de miercuri si nici noaptea de miercuri spre joi.

Mai multe detalii pe startupcafe.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.