Jurnal de Fapte Bune – ajutor pentru copiii talentati fara posibilitati financiare

copii_dans_folclor.jpg

Jurnal de Fapte Bune e un proiect al Asociatiei Pentru Familie prin care se doreste sustinerea talentului si a performantei copiilor talentati, afectati de neajunsurile financiare.

Status: INACTIV
Depunere pana la: 15.12.2015
Buget: 192.000 RON

copil_computerJurnal de Fapte Bune ofera un sprijin real, timp de un an, copiilor talentati, cu posibilitati financiare reduse.

Bursele lunare de 1.000 de RON au fost gandite astfel incat sa acopere costurile necesare pregatirii si sustinerii unor activitati variate.

Cine poate participa?
Copiii si adolescentii care nu au implinit 18 ani si care au performante dovedite in urmatoarele domenii: Sport, Arta, Muzica, competitii scolare.

Proiectul isi propune sa sustina copiii talentati proveniti din familii al caror venit lunar net/membru de familie, nu depaseste 700 RON. Aceasta conditie este obligatorie pentru inscriere.

Inscrierile se incheie pe data de 15 decembrie 2015.

Copiii selectionati, desemnati castigatori, vor primi o bursa lunara in valoare de 1000 RON/ luna pe o perioada de 12 luni.

Aceasta suma trebuie cheltuita pentru dezvoltarea potentialului copilului (relevate prin povestirile si documentatia incarcate pe platforma) si poate acoperi participarea la competitii, taxe de club sportiv, antrenamente sau ore de studiu, cantonamente, achizitia de echipamente, instrumente, functie de domeniul fiecaruia.

Aceasta suma va fi acordata de Asociatia Pentru Familie doar reprezentantului legal, in baza unui contract de sponsorizare cu clauze clare de cheltuire a sumelor si decontarea lor. In cazul nerespectarii conditiilor contractuale, sprijinul poate fi retras unilateral.

Valoarea totala a burselor ce pot fi acordate copiilor desemnati castigatori in perioada 5 octombrie – 31 decembrie 2015 este de 192.000 RON.

Mai mult, vor fi acordate burse suplimentare, astfel:

  • 3 burse/luna in valoare de 2.250 de lei fiecare, pentru profesori si antrenori care au dovedit implicare deosebita in pregatirea copiilor si sustinerea lor la inscrierea in cadrul proiectului;
  • 2 burse in valoare de 15.500 de lei fiecare, pentru echipele de copii cu performante deosebite in aria lor de pregatire (la nivel de echipa)

Valoarea totala a burselor suplimentare ce pot fi acordate in perioada 5 octombrie – 31 decembrie 2015 este de 51.250 RON.

DOCUMENTATIE

Puteti descarca urmatoarele documente utile:

Website-ul programului

Inscrie un copil

Sursa: Jurnaldefaptebune.ro
Finantator: Asociatia Pentru Familie

[caseta-final-fise]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.