La cei 9 ani, Finantare.ro isi schimba tinuta

finantaremicaPentru a veni in sprijinul vizitatorilor sai Arhipelago a lansat cea de-a patra versiune a site-ului Finantare.ro – unul dintre cele mai importante portaluri din Romania din domeniul finantarilor.

Imbunatatirea adusa la modul de structurare a informatiei creeaza un aspect de ansamblu curat si mult mai organizat. Noul mod de dispunere a instrumentelor de navigare ii ajuta pe vizitatori sa parcurga mai eficient informatiile din cadrul site-ului.

De curand a fost lansata si o noua sigla pentru site-ul Finantare.ro. Aceasta pastreaza elementele de text de la sigla anterioara, la care s-a adaugat un element grafic – far. Noua sigla ilustreaza mult mai bine scopul principal al site-ului, acela de reper pentru organizatii, cat si pentru persoanele fizice interesate de alegerea celei mai potrivite modalitati de finantare.

Prima versiune a site-ului Finantare.ro a fost lansata in urma cu 9 ani. De atunci, site-ul a continuat sa furnizeze informatii actualizate cu privire la diferite surse de finantare, facilitand comparatia dintre ele si, implicit, decizia de alegere a modalitatii de finantare potrivite fiecarei organizatii din Romania.

Scopul principal al Finantare.ro este sa functioneze ca o punte de legatura intre solicitantii de finantare, pe de o parte, si finantatorii si firmele de finantare, pe de alta parte.

Site-ul ofera stiri si articole actualizate zilnic in materie de finantari, ghiduri privind fondurile structurale si finantarile nerambursabile, informatii privind alte posibilitati de finantare (credite, subventii, leasing).

In plus, site-ul are o sectiune speciala dedicata consultantei in finantari. In cadrul acesteia sunt publicate stiri actualizate cu privire la piata consultantei, un catalog al firmelor de consultanta in finantari si un serviciu de intermediere in afaceri.

Pe langa informatiile despre finantari oferite, site-ul ofera si instrumente de promovare online (bannere, link-uri, advertoriale, newslettere dedicate, etc.), promovarea fiind accesibila finantatorilor, consultantilor in finantari, precum si tuturor celorlalte organizatii interesate.

Despre Arhipelago
Arhipelago este o retea de website-uri care acopera sfere distincte de interes din mediul online: business si personal tools.

Arhipelago Business include o serie de site-uri utile pentru cei interesati de solutii privind crearea si dezvoltarea propriei afaceri: Finantare.ro, Firme.ro, Managementul-proiectelor.ro, PlanDeAfacere.ro, Afaceri.ro si Asigurari.ro.

Arhipelago Personal Tools include site-uri – instrument, care ofera informatii punctuale de care utilizatorii au nevoie: Imobiliar.ro, Meteo.ro, Bunatati.ro, CalendarulOrtodox.ro.

Va multumim pentru sustinerea acordata de-a lungul celor 9 ani de activitate si va invitam sa ne fiti in continuare aproape, pentru a putea prezenta si analiza impreuna subiecte de interes din domeniul finantarilor si managementului de proiecte.

Asteptam in continuare recomandari, feedback-uri si comentarii legate de noul design si de informatiile prezentate pe website.

Persoana de contact:
Carmen-Valeria Carari – Marketing Assistant Arhipelago
[email protected]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.