La Conferinta Finantare.ro ai ocazia de a o intalni pe Ioana Bandici, manager de proiect si trainer in managementul proiectelor

Ioana Bandici este manager de proiect in cadrul Directiei de Dezvoltare si Implementare Proiecte, serviciu public aflat in subordinea directa a Consiliului Judetean Bihor, de unde acorda asistenta tehnica de specialitate in vederea accesarii programelor cu finantare internationala, la solicitarea autoritatilor publice, serviciilor publice, precum si a organismelor non-guvernamentale.

Ioana detine peste 6 ani experienta in managementul de proiect si peste 2 ani in managementul de program, dobandita atat ca expert in fonduri structurale in cadrul Autoritatii de Management pentru Programul Operational Dezvoltarea Capacitatii Administrative 2007-2013, Serviciul Strategie si Coordonare Program cat si ca manager de proiect in cadrul administratiei publice locale.

Ca formator de formator, Ioana organizeaza atat training specializat cat si cursuri online in managementul proiectelor, pentru personalul din aparatul propriu al autoritatilor publice, al serviciilor publice locale si nu numai. De asemenea, desfasoara actiuni de informare, seminarii, conferinte, targuri, in domeniile de interes economic si social. Prestează, pe baza contractuala, servicii de consultanta in managementul proiectelor cu finantare publica si privata.

Cu Ioana Bandici va veti putea intalni pe 29 noiembrie la Cluj.

Mai multe informatii despre program, speakeri, inscrieri si parteneri pot fi accesate pe site-ul evenimentului http://cluj2012.finantare.ro/ sau direct de la managerul de proiect, Carmen Dumea, telefon: 0743 087 270, e-mail: [email protected].

Participa si tu!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.