Conferinta Primavera, 14-15 noiembrie

Inscrie-te si tu ACUM!

Noutati Primavera

Managementul Proiectelor in 4D

Rapoartele Oracle Primavera ofera o imagine clara asupra derularii proiectelor in timp real.

Cum ar fi daca aceasta evolutie ar putea fi urmarita printr-o imagine tridimensionala, iar datele ar fi integrate cu solutii de proiectare? Dar daca am face inca un pas si am privi totul 4D?

Impact si valoare in Asset Management

Planificarea activitatilor de mentenanta indiferent de industrie este mult mai usoara cu o solutie bazata pe tehnologie stabila si perfect integrata cu Primavera. Fie ca sunt legate de planificarea pe termen lung si pe termen scurt, preventive, reactive, conditionate, cele pentru optimizarea resurselor, eliminati epitetul“dificil” din toate activitatile de mentenanta legate de toate proiectele Dvs.

Primavera Anywhere

Suita Primavera raspunde tuturor nevoilor unei organizatii bazata pe proiecte, precum si intregului spectru din cadrul acestuia: de la top management la project manager . Aflati cum devine solutia mai mobila, mai versatila, care este prezentul si viitorul suitei si mai ales cum o puteti exploata la adevarata valoare, aflati la Conferinta Primavera.

Proiecte si Afaceri de Succes
Cum isi gestioneaza companii de renume proiectele cu solutiile si serviciile de Project Management ale TotalSoft? De ce Proiectele de Succes stau la baza Afacerilor de Succes?
conferinta_primavera

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.