La INSPET, managementul de proiect se va face cu Primavera

total_soft.jpgINSPET S.A., compania romaneasca specializata in lucrari de
constructii-montaj in domeniul gazelor naturale si petrolier, a demarat
implementarea sistemului de management de proiect Primavera al carui
reprezentant unic in Romania este compania TotalSoft, membra a grupului
Global Finance.

TotalSoft va integra Primavera cu aplicatia de ofertare, contractare si urmarire a realizarii proiectelor (Charisma Portfolio Management) dezvoltata special pentru a asigura integrarea automata a datelor utilizate in procesul de administrare a contractelor cu cele din managementul de proiect.

Prin aceasta implementare de software, INSPET urmareste extinderea procesului de conducere a firmei prin managementul de proiect, ce va conduce la alinierea culturii organizationale la managementul prin obiective. Se doreste astfel, pe plan operational, o masurare in timp real a parametrilor proiectelor derulate, atat externe cat si interne, si o reducere a costurilor si a riscurilor la nivelul firmei.

Acest contract se doreste a fi doar inceputul colaborarii dintre cele doua companii, pasul urmator fiind implementarea unui sistem ERP validat de industria constructiilor. Charisma ERP, cu implementari in cele mai mari firme de constructii din Romania, corespunde analizelor interne realizate de INSPET si este considerata solutia optima menita sa sustina dezvoltarea pe termen mediu a companiei.

"Urmarim ca, pana la sfarsitul anului 2010, sa implementam de la TotalSoft mai multe solutii software, pe care le vom agrea si dezvolta impreuna. Vom avea astfel create premisele ca anul 2011 sa fie unul al alinierii sistemului de management la standardele internationale specifice industriei noastre." spune dl Petre Mustatea, Director General al INSPET SA.

INSPET deruleaza in prezent proiecte de constructii-montaj care vizeaza in principal domeniul infrastructurii gazelor naturale si a petrolului, anvergua acestora antrenand participanti din mai multe industrii orizontale: proiectare industriala, automatizari, armaturi, constructii etc. Obiectivul final al implementarii Primavera si Charisma Portfolio Management este acela de a gestiona intregul portofoliu al firmei prin intermediul acestora, ceea ce va conduce la fluidizarea procesului de colaborare cu partenerii de afaceri la nivelul proiectelor derulate in comun.

In Romania, TotalSoft este singurul partener Oracle cu dreptul de a vinde Primavera si serviciile adiacente (implementare, consultanta, suport tehnic precum si servicii de scolarizare recunoscute pe plan national si international). Cu o exclusivitate de 15 ani in Romania, TotalSoft are un portofoliu de peste 600 de clienti Primavera si detine in  prezent o cota de piata de 90% in domeniul aplicatiilor de Project Management.

Pentru informatii suplimentare vizitati  www.totalsoft.ro sau contactati:

TotalSoft
Suzana Badea, Marketing Officer
e-mail: [email protected]
mobil: 0744.89.86.20

Despre INSPET:

INSPET S.A. Ploiesti este o companie romaneasca cu capital integral privat, care a reusit sa-si consolideze in ultimii 5 ani pozitia de top in sectorul sau de activitate. Compania deruleaza lucrarile atat in calitate de contractant de specialitate, cat si in calitate de antreprenor general, integrand, proiectarea si executarea lucrarilor de constructii montaj cu livrarea de echipamente si materiale, efectuarea de probe, punerea in functiune, mentenanta, implementarea de proiecte si asistenta tehnica specializata.

Despre TotalSoft:

Cu peste 15 de ani de experienta, TotalSoft este unul dintre liderii industriei IT romanesti in dezvoltarea si furnizarea de solutii si servicii complexe de afaceri. Avand 1500 de clienti in sectorul privat si public din 21 de tari, printre care USA, Germania, UK, Italia sau Franta, TotalSoft detine o expertiza de necontestat in verticale ca financiar-bancar, distributie, retail, medical, utilitati, constructii, proiectare, productie, servicii sau administratie publica.

TotalSoft este unic reprezentant Primavera in Romania si Ungaria si este formatorul si principalul promotor al profesiei de Project Management la nivel regional, pregatind deja peste 5000 de specialisti certificati international in project management. Compania detine suita proprie de solutii software Charisma Business Suite, din care fac parte sisteme recunoscute cum ar fi Charisma ERP, Charisma HR&Payroll sau Charisma Medical Software.

TotalSoft este parte a grupului Global Finance, una din cele mai importante firme de investitii private din Europa de Sud-Est cu birouri in Atena, Bucuresti, Sofia si Belgrad. Global Finance administreaza fonduri de peste 850 milioane euro, obtinute in urma administrarii de fonduri de investitii private si imobiliare, si a realizat peste 70 de investitii de la infiitarea sa in 1991.

Pentru mai multe informatii accesati www.totalsoft.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.