Lansarea regionala a finantarilor dedicate ambulatoriilor medicale

spital_hol.jpg

Autoritatea de Management pentru Programul Operational Regional a publicat, in data de 12 aprilie 2018, versiunea finala a Ghidului specific pentru apelul de proiecte din cadrul pentru apelul de proiecte din cadrul Prioritatii de Investitii 8.1A – Ambulatorii a POR 2014-2020. Cu acest prilej, ADR Centru va organiza un seminar de informare, la care sunt invitati sa participe potentialii solicitanti de la nivelul Regiunii Centru.

Evenimentul se va desfașura in data de 8 mai 2018, la Sala festiva a Bibliotecii Judetene Astra Sibiu, din Municipiul Sibiu, str. George Baritiu, nr. 5, cu incepere de la ora 11.00.

Cu acest prilej vor fi prezentate conditiile de finantare aplicabile in cadrul apelului, aspecte generale privind utilizarea aplicatiei MySMIS și regulile de identitate vizuala valabile pentru POR 2014-2020. De asemenea, vor fi acordate raspunsuri la intrebarile formulate de cei prezenti pe temele mentionate.

Cei interesati sa participe la eveniment sunt rugati sa confirme prezenta la numarul de fax. 0258 818613 sau la adresa de e-mail [email protected]

Sursa: ADR CENTRU

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.