Liceenii tind catre locuri de munca in IT&C

Samsung România, partener național al RIUF 2011, a dat startul în data de 22 Octombrie (prima zi de RIUF) unei caravane educaționale care are ca scop susținerea dezvoltării tinerilor care fac primii pași in carieră.

Caravana educațională Samsung România va fi prezentă la târgurile RIUF din București și Cluj, precum și în principalele licee din țară, și va aduce în fața elevilor oameni de succes din diverse domenii (cercetare de piață, resurse umane, publicitate) care le vor împărtăși din experiența lor și le vor da idei despre job-urile și tendințele zilei de mâine.

Urmatoarele sesiuni vor avea loc în Brașov pe 7 și 8 noiembrie și în Iași pe 10 și 11 noiembrie, și din nou București pe14 și 15 noiembrie. (sursa)

Rezultatele studiilor, așa cum bine le surprinde Ioana pe refresh.ro, arată că liceenii din Cluj si Bucuresti isi doresc ca pe viitor sa profeseze in domeniul IT sau in inginerie. 26,1% dintre ei au spus ca sunt interesatii de domeniul IT, 23,1% de comunicare si relatii publice si 20,2% de business si economie,

Așteptăm cu interes informații cu privire la tendințele din Iași.

Pentru detalii & internship opportunity vizitați http://www.trendsoftomorrow.ro/

About Valentin Mazareanu

Valentin P. Mazăreanu, doctor în economie. Subiecte de interes: managementul riscului, securitatea informaţională, managementul proiectelor. Ocupaţii în prezent: project manager al www.managementul-riscurilor.ro, Co-Regional Director of PRMIA Bucharest Chapter, Director General al Paideia Consulting SRL Iasi, Expert IT în proiecte cu finanţare nerambursabilă. Studii: liceu militar, facultate de drept, master în Sisteme Informaţionale pentru Afaceri, studii doctorale în economie. Dezvoltare profesională: stagiu de cercetare în Franţa, Poitiers (subiect: managementul riscului); şcoală de vară în Finlanda, Jyvaskyla (subiect: managementul riscului, dreptul de proprietate intectuală, knowledge management); training internaţional Slovenia, Ljubljana (subiect: managementul proiectelor internaţionale); training naţional Romania, Iaşi (subiect: antreprenoriat, Analiză Tranzacţională, NLP, Comunicare şi Negociere).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.