Licitatie: Peste 1,4 milioane de lei pentru Planul de Mangement al rezervatiei Parang

munti_ParangFundatia Guard Forest, in calitatea de autoritate de management pentru proiectul “Managementul conservativ integrat al ROSCI0188 Parang”, a demarat o licitatie publica pentru elaborarea Planului de management integrat.

Licitatia are un buget de 1.441.689,92 lei si are ca obiectiv gasirea unui consultant specializat care sa stabileasca masurile de conservare si management pentru Situl Natura 2000 ROSCI0188 Parang, prin realizarea unui plan de management. Finantarea este asigurata prin Programul Operational Sectorial Mediu, Axa 4, plus cofinantarea de la bugetul de stat.

Planul de management va avea urmatoarele componente:

1. Cartarea, inventarierea si crearea bazei de date geospatiale privind speciile si habitatele vizate de proiect din ROSCI0188 Parang;
2. Elaborarea planului de monitorizare a starii de conservare pentru habitatele naturale si speciile de interes comunitar ce fac obiectul desemnarii ROSCI0188 Parang;
3. Evaluarea echilibrului sistemelor ecologice din ROSCI0188 Parang;
4. Elaborarea si aprobarea planului de management;
5. Actiuni de consultare publica legate de realizarea planului de management;
6. Instruirea personalului din cadrul Fundatiei Guard Forest responsabil cu managementul ROSCI0188 Parang;
7. Achizitia si instalarea “Licentei software ARC GIS dedicata”.

Termenul pentru finalizarea planului de management este de 23 de luni incepand cu data atribuirii contractului.

Ofertantii trebuie sa arate ca au media cifrei de afaceri globale pe ultimii 3 ani (2011, 2012 si 2013 ) cel putin egala cu 1.440.000 lei si sa fi prestat servicii similare, a caror valoare cumulata a fost de minim 1.365.000 lei (fara TVA).

Se pot depune oferte comune de catre mai multi operatori economici asociati.

Ofertantii trebuie sa detina vehicule de teren si o serie de echipamente specializate, precum si o echipa de experti dupa cum urmeaza: 4 experti in biodiversitate, 4 biologi, 4 experti cinegetici, 3 ingineri silvici si un expert in utilizarea de software tip GIS.

Cei interesati trebuie sa depuna ofertele pana pe 28.01.2014, orele 11:00, la sediul Fundatiei Guard Forest din Ramnicu Valcea, str. Strandului Nr 8, cladirea Centru de Afaceri DAMILA – Etaj 1.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.