Lista celor 4.193 de beneficiari de eco-vouchere acceptați in cadrul “Programului de stimulare a eliminării din traficul bucureștean a autovehiculelor cu grad ridicat de poluare, prin acordarea de eco-vouchere”

masini.jpg

Primăria Municipiului București a publicat lista celor 4.193 de beneficiari de eco-vouchere din cadrul “Programului de stimulare a eliminării din traficul bucureștean a autovehiculelor cu grad ridicat de poluare, prin acordarea de eco-vouchere”.

Lista celor 4.193 de beneficiari de eco-vouchere cuprinde, pentru fiecare persoană în parte, numărul poziției în lista celor 5.000 de proprietari acceptați în Program, codul primit la înregistrare, inițialele numelui și prenumelui sau denumirea persoanei juridice, precum și data și ora înregistrării, cu mențiunea că aceste informații sunt redactate fără diacritice.

În perioada 03.05.2019-16.05.2019, comercianții eligibili, interesați să accepte la plată eco-voucherele emise de Primăria Capitalei, se pot înscrie în acest program.

Concomitent cu derularea etapei de selecție a unițăților comerciale participante la Program, Primăria Municipiului București va transmite către prestator nota de comandă pentru tipărirea eco-voucherelor și ulterior, distribuirea lor prin curier, la adresa beneficiarilor. Primaria Capitalei deruleaza selecția unităților comerciale participante la Program, precum și tipărirea eco-voucherelor și distribuirea acestora către beneficiari în baza contractului de prestări servicii încheiat cu UP Romania.

Beneficiarii eco-voucherelor vor intra în posesia acestora începând cu luna iunie 2019.

Eco-voucherele nominale vor fi expediate prin curier la adresele de domiciliu/ sediu social/ corespondență ale beneficiarului eco-voucherului, cu semnătura de primire pe Scrisoarea de transport (AWB-Airway Bill).

În situația în care eco-voucherul nu poate fi înmânat beneficiarului de către curier, acesta va fi returnat Primăriei Municipiului București, urmând a fi înmânat personal beneficiarului, la Centrul de Informare și Documentare pentru Relația cu Cetățenii din Bd-ul Regina Elisabeta, nr. 42, sector 5.

În cazul în care eco-voucherul nu va putea fi ridicat de beneficiar, o altă persoană împuternicită de acesta va putea ridica eco-voucherul pe baza unei împuterniciri în formă autentică și a CI/ BI în original, cu semnătura de primire.

Curierul va contacta telefonic beneficiarul și va încerca livrarea plicului, ce conține carnetul eco-voucher (1 carnet eco-voucher compus din 3 file în valoare de 3.000 lei fiecare filă), de minimum 3 ori în termen de 15 zile lucrătoare.

În cazul deteriorării sau pierderii eco-voucherului de către beneficiar, Primăria Municipiului București este absolvită de orice răspundere.

Sursa: Primaria municipiului Bucuresti

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.