Liviu Dragan a fost premiat de catre revista Piata Financiara

TotalSoftLiviu Dragan, CEO TotalSoft, a primit din partea revistei Piata Financiara premiul de excelenta pentru viziune si performanta in industria de software si servicii. Distinctia i-a fost acordata in cadrul evenimentului aniversar “Gala Premiilor Piata Financiara”, editia a XVIII-a, care a avut loc luni, 2 decembrie 2014, la Banca Nationala a Romaniei.

 Liviu Dragan s-a numarat printre personalitatile premiate pentru contributia adusa de compania pe care o reprezinta pietei serviciilor financiare, reflectata de un suportul informatic de exceptie. Redactia prestigioasei publicatii a apreciat si a tinut sa rasplateasca aportul TotalSoft si al suitei Charisma in modul de organizare si de derulare a proceselor de afaceri in 146 de companii din sectorul financiar bancar, din 20 de tari ale lumii.

 Revista Piata Financiara, prima publicatie financiara post-decembrista, premiaza anual personalitatile marcante ale industriei, institutiile si proiectele derulate cu succes de acest sector de activitate. Editia 2013 s-a desfasurat sub patronajul Guvernatorului Bancii Nationale, Mugur Isarescu, si a premiat lideri ai industriei precum Radu Gratian Ghetea – Presedinte CEC, Sergiu Oprescu – Presedinte Alpha Bank, Felix Daniliuc – Director General Raiffeisen Leasing, Dragos Neacsu – CEO Erste Asset Management sau Steven van Groningen – CEO Raiffeisen Bank.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.