Macroregiunea Sarajevo cauta parteneri in programul “Europa pentru cetateni”

Sarajevo.jpg

SarajevoMacroregiunea Sarajevo (SMR) si Agentia de Dezvoltare a Regiunii Economice Sarajevo (SERDA) sunt in cautare de proiecte si parteneri pentru Programul “Europa pentru cetateni 2007-2013”.

SERDA are o experienta bogata in initierea si implementarea a diferite proiecte si activitati. Misiunea acesteia este sa creeze un mediu pozitiv pentru dezvoltarea economica durabila a orasului Sarajevo si a macroregiunii si, in avans, sa consolideze si sa promoveze dezvoltarea prin mobilizarea tuturor resurselor disponibile.

Intentia de implicare in programul „Europa pentru cetateni” se datoreaza necesitatii recunoasterii nevoilor tuturor partilor interesate si realizarii unui mediul propice pentru o dezvoltare echilibrata, integrata, proportionala si armonizata a regiunii, cu scopul de a consolida mecanismele de aderare a Bosniei Hertegovina la UE.

Contact: Edita Smajic, Representative in Brussels, Sarajevo Economic Region Development Agency, tel:+32/(0)2.512.24.52, fax:+32/(0)2.791.56.41, [email protected], www.serda.ba.

Documente anexate:
Fisa de prezentare (Doc)

Sursa: UNCJR

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.