Agentiile de dezvoltare regionala vor evalua proiectele depuse in cadrul Operatiunii 111

evaluare_proiecte.jpg

evaluare_proiecteIn baza HG nr. 47/2013 privind organizarea si functionarea Ministerului Economiei si a Ordinului Ministrului Economiei nr. 89/2013, in vederea preluarii de catre Agentiile de Dezvoltare Regionala (ADR) a atributiilor delegate de OI IMM pentru POSCCE, s-a decis ca evaluarea proiectelor depuse de intreprinderile mici si mijlocii in cadrul Apelului 4 Sprijin financiar cu valoare de pana la 1.065.000 lei pentru investitii in intreprinderile mici si mijlocii sa fie efectuata cu celeritate de ADR-uri.

Ca urmare, proiectele depuse in cadrul Operatiunii 1.1.1 A2 Sprijin financiar de pana la 1.065.000 lei pentru investitii in intreprinderile mici si mijlocii Apel de proiecte 4 au fost predate institutiilor responsabile cu evaluarea acestora.

Mentionam totodata ca pentru asigurarea obiectivitatii evaluarii, proiectele au fost repartizate in alte regiuni, decat cea de implementare.

Atasam lista actualizata a proiectelor si institutiilor responsabile pentru fiecare dintre acestea, precum si datele de contact pentru ADR-uri sau AM POSCCE.

Pentru informatii generale suplimentare va rugam sa contactati Compartimentul de Comunicare, Raluca Nitulescu, tel: 031/413.2743, fax: 031/413.2673, e-mail:[email protected].

Sursa: OI IMM

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.