Management de proiect acreditat CNFPA, Bucuresti

exelo.jpgInvata tehnicile de management de proiect si cele mai bune practici in
domeniu in cadrul versiunii actualizate a cursului Management de
Proiect al Global Knowledge
, castigatorul premiului Produsul Anului in
2006, premiu acordat de PMI.

Cursul te va invata cum sa conduci cu succes toate fazele unui proiect, insusindu-ti cadrul de project management, cu initiere, planificare, executie, control si inchidere formala.

Vei lucra individual si in grup apeland la instrumente si tehnici practice pentru scrierea obiectivelor, coordonarea analizei grupurilor de interese, dezvoltarea unei structuri detaliate de activitati si un plan de management de risc pentru studiul de caz studiat. Vei practica utilizand tehnici de estimare, analiza dependentelor si retele de activitati.
  
Tematica cursului cuprinde 3 sesiuni de instruire a cate 2 zile, studii de caz si exercitii, curs care are ca scop deprinderea celor mai bune practici in management de proiect, dezvoltarea abilitatilor lucrand mai mult de 75% din durata cursului asupra unui proiect – de la initiere la inchidere.

Participantii vor alege un proiect si vor experimenta aplicarea tehnicilor prezentate prin intermediul unor teme de casa in cadrul carora vor putea utiliza template-urile oferite ca model in suportul de curs.

Detalii privind curricula de curs pe www.exelo.ro.

Beneficiile participarii la curs:

 • Identificarea ciclului de viata al managementului de proiect;
 • Intelegerea ariile de cunostinte ale managementului de proiect;
 • Deprinderea cunostintelor necesare in construirea unui document de analiza (business case) pentru initierea proiectului;
 • Definirea continutului proiectului si asteptarile grupurilor de interese;
 • Definirea rolurilor si responsabilitatilor pentru grupurile de interes asociate proiectului;
 • Invatarea modului in care sa construiti un WBS pentru proiect si un grafic de lucru;
 • Cum sa va asigurati de suportul echipei si sponsorului;
 • Cum sa identificati, analizati, cuantificati, reduceti si manageruiti riscurile;
 • Crearea planurilor de management de proiect pentru calitate, comunicare, resurse si management al grupurilor de interese;
 • Conducerea schimbarii pe proiect prin intermediul unor procese formale de control al schimbarilor;
 • Cum sa inchideti proiectul.

Absolventii vorbesc depre curs:

"Cursul a fost mult, mult mai mult decit as fi asteptat. Cele ma importante aspecte au fost legate de experientele traite si partajate de trainer, si de asemenea studiile de caz, exercitiile practice foarte utile pentru activitatea mea viitoare".

"Atmosfera extrem de placuta, informatii extrem de utile si de actualitate, foarte buna structurarea cursului".

"Consider ca tot ceea ce am aflat pe parcursul acestui curs a fost foarte important in conditiile in care toate informatiile au fost noi si foarte bine prezentate. Cele mai importante aspecte pe care as vrea sa le mentionez: experienta trainer-ului in activitatea de management de proiect si faptul ca am putut invata din aceasta, exemple practice extrem de concludente".

"Cursul mi s-a parut in intregime extrem de util, exemplele practice, exercitii practice foarte concludente".

"Cursul mi-a indeplinit si chiar depasit asteptarile, exemplele personale ale trainerului au fost relevante si utile. Felicitari !"

Cui se adreseaza? Manageri de proiect, coordonatori sau analisti de proiect, sefi de echipa, manageri de produs sau de programe, membrii ai echipei de proiect, stakeholderi, senior manageri si persoane care vor sa deprinda arta managementului de proiect

Perioada: 17-18 Septembrie, 1-2 Octombrie, 22-23 Octombrie, 30 Octombrie 2010, orele 9.00 – 17.00.

Locatie: Hotel Caro, Bucuresti.

Durata curs: 6 zile + examen CNFPA.

Taxa de participare*: 690 euro/participant** + TVA si include suportul de curs***, participarea la curs si pauzele de cafea, pranz. Pentru inregistrare accesati www.exelo.ro.

*) Nu urmati acest curs daca ati participat la cursul „Management de proiect pentru IT";
**) Pentru inscrieri si plata taxa participare pana la data de 2 Septembrie 2010 se acorda un discount de 10%;
***) Suportul de curs cuprinde urmatoarele: manual cursant aprox. 200 de pagini, manual studii de caz si exercitii, Manualul Gower de Management de Proiect – 750 de pagini si peste 70 de templates utile in activitatea unui Manager de Proiect, in format electronic.

Trainer: Raluca Cimpea, MBA, cu o experienta de peste 15 ani in managementul proiectelor (8 ani in proiecte cu finantare europeana: BEI, BDCE, WB, BERD, manager de proiect UNDP) si peste 9 ani in domeniul educatiei pentru adulti, senior consultant in proiecte PODCA, POSDRU trainer acreditat Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei si Cercetarii, trainer certificat Global Knowledge – http://www.linkedin.com/in/ralucacimpea.

Informatii suplimentare
la telefon: 0729.700.768 / 0722.235.669 / Fax: 021 – 330.18.73 / www.exelo.ro.

Prezentare EXELO
EXELO este partener Global Knowledge in Romania. Global Knowledge LLC este unul dintre cei mai importanti jucatori mondiali in domeniul formarii profesionale, instruind anual peste 300.000 de persoane la nivel international. Compania este prezenta in 25 de tari pe 5 continente, in Europa detine 40 de centre de formare in 12 tari.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.