MANAGEMENTUL CUNOASTERII – solutie de evitare a crizei

MANAGEMENTUL CUNOASTERII – SOLUTIE DE EVITARE A CRIZEI
Reuniune in cadrul Targului EconomicFest, 17 octombrie 2009

Va informam ca in perioada 15-18 octombrie 2009, urmeaza sa aiba loc la sediul World Trade Center Bucuresti, editia I a Targului Economico-Juridic „EconomicFest”, avand drept partener oficial principal Autoritatea de Management a Programului Operational Sectorial „Cresterea Competitivitatii Economice” – Ministerul Economiei. Totodata, acest Targ, dedicat sectoarelor economice, juridic si administrativ, se bucura de prezenta unor importanti parteneri media in domeniu: Televiziunea Romana, Money Channel TV, ziarul „Business Standard”, revista „Money Express”.

In virtutea parteneriatului strategic consolidat intre Knowledge Management Institute, sucursala Romania – www.Knomacons.ro si Platforma „EU-RO Clearing Funds”, program neguvernamental coordonat de Fundatia EUROLINK-House of Europe – www.StructuralFunds.ro, ne-ar bucura sa ne fiti alaturi prin participarea la editia extraordinara a „Incubatorului de Proiecte si Afaceri Europene”, cu tema centrala: „MANAGEMENTUL CUNOASTERII – SOLUTIE DE EVITARE A CRIZEI. Cum sa transformam practic criza intr-o sansa unica de stabilitate economica si financiara la nivel corporativ si personal”, ce se va desfasura sambata, 17 octombrie 2009, in Salonul de Presa Darclee din cadrul World Trade Center Bucuresti.

Principalele secvente ale editiei extraordinare a Incubatorului de Proiecte si Afaceri Europene sunt: sesiunea de networking “Bursa de Contacte Profitabile”, Salonul Solutiilor Practice pentru investitii si proiecte europene, Forumul Interactiv dedicat finantarilor europene active si Elemente fundamentale de Managementul Cunoasterii. Pe durata derularii Targului EconomicFest, organizatiile / companiile interesate pot beneficia, de asemenea, de consiliere gratuita, pe baza de programare, la standul comun 16 “Knomacons – Knowledge Management Institute – EUROLINK-House of Europe”.

Pentru informatii suplimentare, puteti consulta site-urile www.economicfest.ro sau www.StructuralFunds.ro, sectiunea “Activitati si evenimente”.

Pentru conformitate,
Platforma EU-RO Clearing Funds
c/o EUROLINK-House of Europe

About Sever Avram

Sever AVRAM - coordonator general - Platforma de Actiune si Interventie Rapida a Societatii Civile in favoarea stimularii absorbtiei Fondurilor Europene "EU-RO Clearing Funds". A lucrat ca si consilier de afaceri publice pentru Comisia Europeana in Romania si a contribuit la elaborarea capitolului de politici sociale si dezvoltarea resurselor umane din cadrul Planului national de aderare al Romaniei la Uniunea Europeana. Incepand cu anul 1996,  a activat ca si consultant si/sau trainer in domeniul institutiilor si fondurilor UE, al comunicarii, relatiilor publice si lobby-ului in cadrul a numeroase proiecte europene finantate direct de Comisia Europeana de la Bruxelles,  Departamentul de Stat al SUA, Open Society Institute, precum si de mari finantatori privati internationali sau autohtoni. In urma unui proiect PHARE pe care l-a coordonat, incepand cu anul 2004, se ocupa de organizarea sub egida Platformei CEFTAC (www.ceftac.ro) a “Zilei Europene a Concurentei si Competitivitatii in Romania” si a altor evenimente pentru mediul de afaceri. Din anul 2006, a avut initiative speciale legate de absorbtia fondurilor UE, incepand cu saloanele regionale si scolile de vara de la Constantza si Baile Sovata pana la cele doua editii deja desfasurate  ale Forumului Civic si de Afaceri pentru stimularea absorbtiei fondurilor UE (Bucuresti, in 2007 si 2008). Coordoneaza activitatea de consultanta pe proiecte a CPS (Consortiul Parteneritului Strategic) si a Atelierului Interactiv de Idei, Proiecte si Investitii Inovative (www.StructuralFunds.ro).  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.