Manager de Proiect cu aplicatii pe Fonduri Europene, 15-17 mai si 22-24 mai 2009, Constanta

Esti interesat(a) de domeniul managementului de proiect, al finantarilor europene si, in egala masura, iti doresti o certificare a cunostintelor si a experientei in domeniu?

Te invitam sa participi la cursul de formare: "Manager de Proiect cu aplicatii pe Fonduri Europene" organizat de Minerva Company in perioada 15-17 mai si 22-24 mai 2009.


Cursul de manager de proiect este un curs autorizat, se va finaliza cu evaluarea abilitatilor si cunostintelor dobandite, iar participantii vor obtine, in urma evaluarii, certificatul de Manageri de Proiect (conform Clasificarii Ocupatiilor din Romania), recunoscut de Ministerul Muncii, Familiei si Egalitatii de Sanse si Ministerul Educatiei si Cercetarii.

Certificatul de manager de proiect recunoaste toate competentele necesare practicarii meseriei de manager de proiect – Cod COR 241919.

In cadrul cursului, participantii vor fi sprijiniti in sensul identificarii celei mai potrivite surse de finantare pentru ideea de proiect dezvoltata (in special din Fonduri Structurale) si parcurgerii pasilor presupusi de obtinerea unei finantari nerambursabile.

Cursul se adreseaza coordonatorilor de proiecte, persoanelor din sectorul public, privat si din sectorul non-guvernamental, interesati de dezvoltarea activitatilor institutiei/companiei in care activeaza, prin accesarea Fondurilor Structurale.

Rezultate la finalul trainingului:
– Veti cunoaste liniile de finantare europene pentru fiecare tip de beneficiar;
– Veti fi capabili sa identificati programele pentru care proiectele dvs. sunt eligibile;
– Veti cunoaste continutul si cerintele pentru pregatirea dosarului de finantare;
– Veti intelege mecanismele specifice managementului proiectelor europene;
– Veti invata instrumentele utilizate in managementul de proiect;
– Veti dezvolta abilitati de coordonare a diferitelor tipuri de resurse (umane, financiare, de timp) implicate intr-un proiect;
– Veti dezvolta capacitati de gestionare a relatiilor de parteneriat din cadrul proiectelor derulate, inclusiv a relatiei cu Finantatorul;
– Veti putea asigura Managementul riscului;
– Veti putea asigura Managementul echipei de proiect;
– Veti putea asigura Managementul comunic?rii in cadrul proiectului;
– Veti putea asigura Managementul calitatii proiectului.

Metode de formare: Cursul are un pronuntat caracter practic, cu exercitii, studii de caz, lucru in echipa.

Locul desfasurarii: sediul Minerva Company din Bulevardul 1 Mai, nr.1, bl H9, parter, Constanta.

Perioada desfasurarii: 2 sesiuni: 15-17 mai si 22-24 mai 2009, intre orele 09.30-17.30, cu pauze de cafea si masa de pranz. Examenul de absolvire se va desfasura in ziua de duminica, 24 mai 2009 si va consta intr-o proba teoretica (test grila).

Costul cursului: 1.350 lei/participant – acopera cheltuielile legate de mapa de curs (suportul de curs pe suport electronic – CD, materiale suplimentare – modele de instrumente folosite in managementul proiectelor, 1 pix, 1 caiet de lucru), traineri, pauzele de cafea si masa de pranz pe toata perioada cursului, sala de desfasurare a cursului, organizarea examenului si emiterea certificatelor.

Costul cursului se deduce din impozitul pe profit/venit conform OG129/2000, republicata, fiind curs autorizat CNFPA.

Reduceri:
– Cei care vor plati integral pana la data de 27 mai 2009 vor beneficia de 10% reducere;
– Mai convingeti o persoana sa participe la curs, veti beneficia de 10% reducere;
– Mai convingeti 2 persoane sa participe la curs, veti beneficia de 15% reducere.

Reducerile nu pot fi cumulate.

Plata se poate face prin ordin de plata in contul SC Minerva Company SA: RO48BTRL01401202269188XX, deschis la Banca TRANSILVANIA, Sucursala Constanta, CUI RO11539630 sau numerar la casieria companiei noastre.

Pentru INSCRIERE este necesara completarea formularului de inscriere si transmiterea acestuia prin fax la nr. 0241 / 580.200  sau scanat prin email: [email protected], impreuna cu dovada platii contravalorii cursului. Grupa de lucru: maxim 12 persoane.

Pentru alte INFORMATII ne puteti contacta la e-mail: [email protected] sau la telefon  0241/580.200  intre orele 09.00 – 17.00. Persoane de contact: Livia Langa.

Conditii de inscriere: Formularul de inscriere completat si transmis pe fax sau e-mail, copie C.I./B.I., copie diploma bacalaureat / diploma de licenta etc. si taxa de participare / prima rata achitata.

TERMEN LIMITA DE INSCRIERE: 11.05.2009, ora 16.00

Trainer: Livia LangA

Experienta Profesionala:

– Trainer curs acreditat CNFPA "Manager de proiect";
– Manager proiect (durata proiect – 18 luni) finantat de Co-operating Netherlands Foundations Central and Eastern Europe;
– Director executiv Asociatia CRDCCI Contrast Constanta;
– Evaluator pentru proiecte depuse spre finantare prin Programul National Initiative Comunitare de Tineret 2006, 2007;
– Scrierea si coordonarea unui num?r de 20 proiecte finantate prin Programul Tineret – Actiunea 2 si 3;
– Trainer "Scrierea cererilor de finantare" de catre ONG-uri.

Studii:
– Curs de formare a expertilor si consultantilor in managementul proiectelor cu Fonduri Europene prin Programul National de pregatire sistemica cu recunoastere academica a expertilor si consultantilor pentru Fonduri Structurale – Universitatea Romana de Stiinte si Arte "Gheorghe Cristea" Bucuresti in parteneriat cu Fundatia Eurolink – Casa Europei;
– Curs de formare profesionala "Managementul proiectelor finantate din fondurile europene nerambursabile" acreditat CNFPA  finalizat cu certificat de manager de proiect conform Cod COR 241919;
– Curs "Cum sa beneficiem de fonduri structurale in Romania" – organizat de Camera de Comert, Industrie, Navigatie si Agricultura Constanta prin Ministerul pentru Intreprinderi Mici si Mijlocii, Comert, Turism si Profesii Liberale si Fundatia Post – Privatizare sustinut de Alberto Gomez si Elena Nemes;
– Facultatea de Psihologie si Stiintele Educatiei – Psihopedagogie speciala, Universitatea "Ovidius" – Constanta;
– Curs specializare "Managementul proiectelor si programelor" – Asociatia Verein I.S.I. – Wells, Austria;
– Liceul "George Calinescu" Constanta.

Contact:
SC Minerva Company SA
Adresa: B-dul 1 Mai, Nr.1, Bl. H9, Parter
(Zona Gara – vis-a-vis de fostul Dramex)
900123 – Constanta
Tel./Fax: 0241 580 200
E-mail: [email protected]; [email protected]
Web: www.minervacompany.ro

Sursa: Managementul-proiectelor.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.