Managerul de proiect – principalul factor de absorbtie eficienta a fondurilor comunitare

Conferinta de presa este organizata in cadrul proiectului "Managerul de proiect – principalul factor de absorbtie eficienta a fondurilor comunitare"

Centrul Regional de Formare Continua pentru Administratia Publica Locala Bucuresti are deosebita placere sa va invite sa participati in data de 24 octombrie 2007, orele 14:30, la sediul sau din str. Occidentului nr. 14, sector 1, la conferinta de presa organizata in cadrul proiectului "Managerul de proiect – principalul factor de absorbtie eficienta a fondurilor comunitare", finantat prin Programul Phare Coeziune Economica si Sociala, Dezvoltarea Resurselor Umane, Promovarea Capitalului Uman, linia de buget Phare/2004/016-772.04.02.

Proiectul a fost propus in Regiunea de Dezvoltare Bucuresti-Ilfov de catre Fundatia Actiunea Civica in parteneriat cu Centrul Regional de Formare Continua pentru Administratia Publica Locala Bucuresti, are valoarea totala de 32.500 Euro, din care 26.000 Euro contributia Uniunii Europene si durata de 12 luni, incheindu-se in luna ianuarie 2008.

Scopul proiectului consta in realizarea unor conditii optime de pregatire si evaluare a managerilor de proiecte din Romania, pe baza unui standard ocupational modern (revizuit) si a unor instrumente perfectionate de evaluare a competentei, in acord cu necesitatile si provocarile perioadei de aderare si cu cerintele pietei muncii.

Proiectul contribuie la accelerarea procesului de integrare a Romaniei, adresandu-se tuturor celor care doresc sa-si dezvolte activitatea pe baza de proiecte, sau intentioneaza sa participe la licitatii de proiecte, in cadrul programelor de finantare prin instrumente structurale, sau alte programe de finantare. Durata proiectului este de 12 luni, incheindu-se in luna ianuarie 2008.

CRFCAPL Bucuresti si FAC sunt acreditate de CNFPA ca Centre de evaluare a competentelor profesionale pentru ocupatia Manager de proiect, conform standardului ocupational R38, certificatele emise avand recunoastere nationala (MMFES si MECT), conform OG nr. 129/2000 precum si regimul actelor de studii.

Pentru mai multe detalii:
Cristina Carp
Tel: 021 319 0799, 0744 347 318
Georgeta Ghete Danau
Tel: 021 3108963 , 0729.035.776.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.