Marian Dobrila, consultant: E probabil ca multi beneficiari de fonduri sa fie nevoiti sa restituie banii europeni

marian-dobrila.jpg

Marian-DobrilaMarian Dobrila, consultant pe fonduri europene, arunca bomba: in urma unui audit al Comisiei Europene reiese faptul ca mai multe firme din Romania vor fi nevoite sa restituie fondurile europene primite deja.

La inceput, proiectele erau evaluate in functie de niste reguli, iar acum sunt judecati dupa alte reguli“, a declarat Dobrila.

Actiunea de recuperare a banilor a inceput in luna mai a acestui an, iar consultantul crede ca pana la sfarsitul lui 2015 vor avea de suferit peste 100 de companii mici si mijlocii, care vor fi obligate sa plateasca 10 – 20 de milioane de euro.

Statul spune: ai fost cinstit, dar n-am ce-ti face si ii baga in faliment“, a completat el. Noile reguli ii obliga pe romani sa reevalueze proiectele, iar urmatoarele transe de bani vor fi alocate doar pentru proiectele noi.

Mai multe detalii: www.zf.ro

3 thoughts on “Marian Dobrila, consultant: E probabil ca multi beneficiari de fonduri sa fie nevoiti sa restituie banii europeni”

  1. Balici Mihai spune:

    De ce sa dea banii inapoi
    Da, daca in loc sa foloseasca banii in proiect , sa creeze locuri de munca ,sa aduca beneficii la stat prin taxe si impozite , atunci este corect , dar daca a implementat proiectul si nu stiu ce hartie la dosar a fost neclara, atunci sa nu dea nici un ban inapoi
    Noi romanii suntem cei mai prosti , dupa ce ca platim doua miliarde de euro taxa anuala la bugetul UE (cu tot cu dobanzi), ne-am vandut petrolul ,gazele pe nimic ,ne-am distrus economia , ne-au implementat sistemul generalizat al coruptiei capitaliste ,avem o datorie externa de peste 120 de miliarde de euro , datorie ce creste anual cu 20 de miliarde de euro , functionarii nostri ,platiti de acest popor din bugetul propriu cu salarii europene , acesti functionari romani , fac tot posibilul sa se dea banii inapoi la hienele americane si vest europene
    De multe ori ma intreb ,daca traia un tov Stalin, acesti functionari ,guvernanti iresponsabili, antinationali ,nu erau trimisi in Siberia 25 de ani la scos de licheni pentru reni pentru reeducare patriotica romaneasca

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.