Marius Bostan, fondatorul VMB Partners SA, este speaker la Conferinta Finantare.ro!

Marius Bostan este fondator si Senior Partner al VMB Partners SA companie lider in Romania in structurarea de obligatiuni si imprumuturi bancare pentru municipalitati.

A performat in misiuni de consultanta pentru companii si administratii locale in tara si strainatate. Este actionar si membru al conducerii la mai multe companii si organizatii. Marius Bostan are o arie de expertiza in managementul organizatiilor, dezvoltare locala si regionala, finantarea companiilor si municipalitatilor fiind unul din pionierii dezvoltarii pietei obligatiunilor in Romania.

In trecut a lucrat si pentru guvern la reforma economica si a administratiei publice locale. A sprijinit si colaborat la implementarea unor proiecte EU, WB si USAID.

Marius Bostan este Presedintele Fundatiei Nationale a Tinerilor Manageri – FNTM si manager de proiecte pentru dezvoltarea antreprenoriatului in mediul rural. Gasim in CV-ul sau o diploma de absolvire a Facultatii de Matematica – specializarea informatica la Universitatea Bucuresti precum si o diploma de studii postuniversitare de management alaturi de alte specializari obtinute in urma studiilor din Germania, Anglia, Italia si Olanda.

Cu domnul Marius Bostan va veti putea intalni pe 4 octombrie la Bucuresti.

Mai multe informatii despre program, speakeri, inscrieri si parteneri pot fi accesate pe site-ul evenimentului la adresa http://bucuresti2012.finantare.ro/ sau direct de la managerul de proiect, Carmen Dumea, telefon: 0743 087 270, e-mail: [email protected].

Participa si tu!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.