Masa rotunda “Economie sociala pentru o viata mai buna”

Asociatia Institutul pentru Politici Sociale, alaturi de partenerii sai, Fundatia Europeana pentru Consultanta, Implementare si Dezvoltare, Asociatia “DE BUN GUST”, Asociatia Enable Timisoara si UAT Fagaras, implementeaza proiectul “Economie Sociala pentru o viata mai buna“, proiect strategic derulat pe o perioada de 12 luni ce beneficiaza de finantare nerambursabila din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial pentru Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013, Axa prioritara 6 “Promovarea incluziunii sociale” Domeniul Major de Interventie 6.1 – “Dezvoltarea economiei sociale”.

Avem deosebita placere de a anunta desfasurarea evenimentului Masa rotunda – Economia Sociala – Promotor al economiei sociale, in data de joi, 27 august 2015, incepand cu orele 11.00, in cadrul Hotelului Delpack, situat pe strada Glad nr 51-53, orasul Timisoara, judetul Timis.

La eveniment vor participa actorii cu un rol principal in dezvoltarea economiei sociale la nivel local si regional: persoane din grupul tinta, autoritati publice, ONG-uri, agenti economici si nu in ultimul rand mass-media.

Evenimentul urmareste cresterea nivelului de informare si constientizare a actorilor sociali cu privire la incurajarea si dezvoltarea initiativelor locale si consolidarea unor parteneriate intre mediul privat si institutiile publice ca solutie de succes in promovarea economiei sociale.

Consortiul de parteneriat isi propune infiintarea unor structuri de economie sociala in regiunile Bucuresti, Ilfov, Centru, Vest, capabile sa furnizeze servicii competitive ce pot fi valorificate la nivel local, asigurand in acest sens crearea de locuri de munca, si reinvestirea profitului in societate.

Dintre alte teme ce vor fi abordate amintim: Ocuparea fortei de munca in zonele rurale prin economia sociala, legea economiei sociale, sprijinul autoritatilor publice pentru realizarea proiectelor de economie sociala, integrarea persoanelor cu dizabilitati pe piata muncii, s.a.

Pentru detalii suplimentare va puteti adresa folosind urmatorul contact:

Dl. Alexandru Stoian, Responsabil Comunicare

Email: [email protected], mobil: 0722200879

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.