Te-ai inscris la Conferinta Managementul Performantei in Romania?

header-conf19-21 noiembrie, Hotel Continental Forum, Sibiu

In luna noiembrie a acestui an se va desfasura Conferinta Managementul Performantei, editia a 5-a, singurul eveniment de profil din Romania.

Profesionisti din toate domeniile de business se vor reuni in cadrul evenimentului si vor impartasi experiente unice, bune practici si cele mai noi tendinte in managementul performantei: Alcatel Lucent, BRD, Calitop, Dacia Group, FM Logistic, Grupul CityGrill, Hewlett Packard, Procter&Gamble, Sodexo, Saint-Gobain, The KPI Institute, Urgent Cargus, Valiant TMS Ro, Vivre Deco. Experienta de invatare va fi completata in ultima zi a evenimentului de 3 workshopuri si simularea business Friday Nght at the ER.

Traditia prezentarilor cu viziune si spirit practic va fi continuata in 2015 de cei 16 vorbitori ce vor aborda teme precum motivarea angajatilor, alegerea corecta a indicatorilor cheie de performanta sau deschiderea catre schimbare.

In completarea prezentarilor, Conferinta Managementul Performantei in Romania 2015 v-a pregatit o sesiune de Masterclass, axata pe dezvoltarea unui sistem integrat de management al performantei si o simulare de business distractiva, menita sa dezvolte gandirea sistemica, eficienta colaborarii si calitatea deciziilor in carul unui sistem complex.

De asemenea, participantii au sansa de a se inscrie la unul din cele 3 workshop-uri desfasurate in paralel.

Pentru inscrierile realizate pana la 11 septembrie, puteti beneficia de tariful special Presale de numai 250 €, pentru participarea la intregul eveniment.

Inscrieti-va acum si alaturati-va comunitatii profesionistilor in managementul performantei!

Pentru mai multe detalii, accesati site-ul oficial al evenimentului:

http://www.acumenintegrat.ro/conferinta-managementul-performantei-in-romania-2015/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.