Metode si tehnici de accesare a finantarilor nerambursabile

Curs: Investitii productive pentru afacerea dumneavoastra. Metode si tehnici de accesare a finantarilor nerambursabile. ORGANIZATOR: Promeso Consulting in parteneriat cu Camera de Comert si Industrie Bucuresti prin Centrul de Transfer Tehnologic.

 

PERIOADA SI LOCATIA: 12-14 noiembrie 2008, CCIB, Sala Bihor, Bd. Octavian Goga nr. 2, sector 3, tronson II, etajul 3

DESCRIERE: Tematica acestui curs depaseste cadrul limitat al Fondurilor Structurale pe care se concentreaza majoritatea cursurilor disponibile pe piata, furnizand informatii asupra tuturor surselor europene de finantare nerambursabila pentru investitii productive (nationale, transeuropene, transfrontaliere). in acest fel, gasirea sursei de finantare adecvate portofoliului de proiecte al cursantilor este mult facilitata.

Cursul se desfasoara pe parcursul a 3 zile, urmarind familiarizarea cu ansamblul programelor si instrumentelor financiare ale UE si ale Guvernului Romaniei, destinate sprijinirii investitiilor productive ce pot fi accesate de firme in perioada 2007-2013.

Cursul mai are drept scop insusirea deprinderilor de pregatire a unui proiect de investitii productive, finantabil din fonduri europene post-aderare si de completare a cererii de finantare, precum si familiarizarea cu procesul si criteriile de selectie a cererilor de finantare a proiectelor de investitii productive.

Temele cursului:
– Programe si instrumente financiare ale UE 2007-2013 destinate sprijinirii investitiilor productive
– Programe si instrumente financiare ale Guvernului Romaniei 2007-2013 destinate sprijinirii investitiilor productive
– Managementul Ciclului de Proiect (PCM)
– Pregatirea proiectelor de investitii productive
– Procedura de selectie a proiectelor

Cursul va fi sustinut de Camelia Gheorghe si Victoria Goldenberg Vaida, o echipa cu o experienta de peste 15 de ani in proiecte finantate de Guvernul Romaniei si Uniunea Europeana (Phare si Instrumente Structurale), care a supervizat, condus si evaluat proiecte in valoare de sute de milioane de Euro.

Echipa a sustinut programe complexe de formare in management de proiect cu finantare din fonduri nationale si europene nerambursabile, avand experienta in lucrul cu ministerele si agentiile guvernamentale, Autoritatile de Management si Organismele Intermediare ale programelor finantate prin Instrumentele Structurale.

TAXA DE PARTICIPARE: 966 RON (fara TVA) si se poate achita in contul RO 38 RNCB 0082 0441 6896 0001 BCR, Agentia Mircea Voda.

TERMEN LIMITA PENTRU INSCRIERI: 10.11.2008

INFORMATII SI INSCRIERI:
Tel: 311.44.99,
E-mail: [email protected], [email protected], [email protected], [email protected]  

Pentru cei care cauta serviciile unui trainer, Managementul-proiectelor.ro recomanda www.Traineri.ro.

Sursa: Managementul-proiectelor.ro, 16 octombrie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.