Prima promotie absolva cu succes Scoala Banilor Europeni (editia I)

scoala_banilor_europeni.jpgLa finele lunii ianuarie 2010, in Capitala, la sediul Centrului
Regional de Formare Continua pentru Administratia Publica Locala
Bucuresti (CRFB), s-a incheiat editia I din cadrul noului format de
reuniuni de informare, consiliere si training intitulat "SCOALA BANILOR
EUROPENI"
, eveniment desfasurat sub egida programului non-guvernamental
al Platformei "EU-RO Clearing Funds".

Evenimentul face parte din seria de reuniuni demarate in urma cu un an sub numele "Incubatorul de Proiecte si Afaceri Europene", program devenit posibil prin cooperarea dintre Knowledge Management Institute – sucursala pentru Europa de Est a International Knowledge Management Institute (Knomacons.ro, KMinstitute.org) si Fundatia EUROLINK-House of Europe.

Noutatea speciala, care a suscitat un interes deosebit in randul participantilor din mai multe judete si domenii de activitate, a constat in imbinarea fericita dintre componentele principale ale evenimentului, care a dat posibilitatea celor inscrisi sa aiba acces la improspatarea informatiilor cu privire la cele mai recente forme de finantare europeana si interna, atat pentru sectorul privat, cat si pentru cel public si sa relationeze cu reprezentantii prezenti ai autoritatilor din cadrul mai multor autoritati de management pentru Fondurile Structurale si Ajutoarele de Stat, precum si ai EXIMBANK.

Totodata, cursantii au absolvit concomitent un modul international intensiv de training, soldat cu dobandirea Certificatului de Specialist in Managementul Cunoasterii (Knowledge Management Specialist), un pas decisiv in formarea si certificarea internationala pentru managerii si consultantii care se afiliaza pe plan regional si mondial la standardele si practicile promovate de International Knowledge Management Institute in Europa, prin sucursale sale de la Basel, Londra si Bucuresti.

In partea a doua evenimentului, prin exercitiile de simulare in echipa, cei prezenti au beneficiat de intelegerea oportunitatilor pe care le ofera aplicarea principiilor si tehnicilor de Knowledge Management in cadrul organizarii / planificarii proiectelor si afacerilor in stil occidental, indeosebi al celor care beneficiaza sau vor beneficia de co-finantare UE.

Ei au putut solicita consiliere specializata pe diversele probleme sau idei de proiecte pe care le au in vedere sau deja in lucru.

Mentionam, in acelasi context, ca Special Guest Lecturer al Scolii Banilor Europeni – editia I a fost Dl Octavian SERBAN, MBA la Georgetown University si Certified Knowledge Manager (Washington D.C.), totodata Presedinte al Knowledge Management Institute-Romania.

Moderatorii invitati ai sesiunii introductive de informare au fost: Directorul General al CRFB, Dna Georgeta GHETE-DANAU si Presedintele Executiv al Casei Europei, Dl Sever AVRAM.

Editia s-a bucurat de amabilul sprijin al CRFB de sub egida Agentiei Nationale a Functionarilor Publici, al Agentiei pentru Implementarea Proiectelor si Programelor pentru IMM din cadrul Ministerului Economiei si al CRENoS (Centro Ricerche Economiche Nord Sud – Italia).

Partenerii media ai evenimentului au fost: CalendarEvenimente.ro, Tribuna Economica, NewsChannel.ro, Economie si Administratie Locala, Euroconsultanta-Ghidul Firmei, ClubAfaceri.ro, PRwave.ro, Finantare.ro, SmartFinancial.ro, SmartBank.ro, GhiseulBancar.ro, Comunicatii Mobile, ComunicateMedia.ro, StiriEvenimente.ro, Early Warning Support – "EU-RO Clearing Funds".

Pentru detalii suplimentare privind agenda si formatul acestui nou ciclu de reuniuni, inaugurat cu aceasta ocazie, cei interesati pot consulta pagina de internet www.StructuralFunds.ro sau trasmite solicitarile lor pe adresa [email protected]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.