MFE: Beneficiarii POCU se pot inscrie la sesiunile de instruire pentru utilizarea aplicatiei online

inscriere-aplicatie.jpg

inscriere-aplicatieMFE anunta inceperea inscrierilor la sesiunile de instruire in utilizarea MySMIS2014. Modulul aplicatiei lansat se adreseaza doar potentialilor solicitanti ai PO Capital Uman, iar inscrierea se va face pana pe 15 octombrie.

Pentru a se inscrie, aplicantii trebuie sa completeze formularul de pe site-ul www.fonduri-ue.ro, dupa inregistrarea si autentificarea pe site (sectiunea Contact).

Prima sesiune de instruire este programata intre 19 octombrie si 1 noiembrie. Cei care doresc sa participe la instruire opteaza pentru un singur organism intermediar (OI), iar primii zece inscrisi la un OI vor avea acces la prima sesiune de instruire.

Prin completarea formularului de inscriere care va fi deschis pe site-ul nostru, www.fonduri-ue.ro, cei care doresc sa depuna proiecte se vor putea inscrie pentru a obtine accesul in MySMIS2014 si pentru a fi instruiti in utilizarea acestui sistem electronic prin care vizam sa se depuna de acum inainte toate proiectele aferente perioadei 2014-2020. Utilizarea acestui portal ne va ajuta sa reducem gradul de eroare la completarea documentatiei si timpul petrecut cu verificarea corelatiilor, deoarece un solicitant nu va putea depune documente cu erori – validarea depunerii se face doar daca toate campurile sunt completate corect, iar corelatiile se fac automat. Si pentru beneficiari si pentru noi, acest lucru se traduce printr-un termen mai scurt de procesare a documentelor si implicit de raspuns” precizeaza Dragos Iorga, directorul general al Directiei Generale Programe Capital Uman.

Sursa: Ministerul Fondurilor Europene

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.