Impresii post-eveniment Conferinta Afaceri.ro Vaslui 2015

afaceri.ro-vaslui.jpg

conferinta-afaceriVineri, 3 aprilie, la Camera de Comert, Industrie si Agricultura Vaslui a avut loc Conferinta Afaceri.ro Vaslui 2015. Acest eveniment a oferit participantilor prilejul de a afla numeroase informatii utile despre mediul de afaceri din judetul Vaslui si din intreaga regiune.

In prima parte a conferintei, domnul Vasile Paval, primarul Municipiului Vaslui ne-a prezentat Strategiile de dezvoltare economico-sociala a municipiului Vaslui pentru 2014-2020. Domnul Paval a precizat ca aceasta strategie este un demers deosebit de important si relevant pentru arealul format din Podul Metropolitan Vaslui ce cuprinde municipiul Vaslui, resedinta judetului Vaslui, precum si alte 11 unitati administrativ-teritoriale de baza (UATB), situatie in imediata vecinatate a sa.

Domnul Paval a prezentat si o serie de propuneri de proiecte pentru Municipiul Vaslui si pentru cele 11 UATB: Balteni, Delesti, Laza, Lipovat, Muntenii de Jos, Muntenii de Sus, Puscasi, Stefan cel Mare, Valeni, Tanacu si Zapodeni.

Aceste strategii au fost, mai apoi, dezbatute de catre domnul Bogdan Balaniscu, de la Koncylion si de catre domnul Ionel Constantin, Presedintele Camerei de Comert, Industrie si Agricultura Vaslui.

A doua parte a conferintei a constant intr-o dezbatere marca Finantare.ro. Discutia acestei sectiuni a fost condusa de catre doamna Secretar de Stat, Anca-Laura Ionescu. Printre subiectele dezbatute, s-a aflat si Forumul International de Intalniri Organizate Futurallia, ce va avea loc in luna iunie, la Bucuresti. Dezbaterea a fost antrenata de catre domnul Flaviu Manea, ICONS-PORT SRL, si de catre domnul Catalin Moraru, Administrator Morandi-Com.

A treia sectiune a conferintei a fost dedicata resurselor umane. Doamna Florentina Vasilescu, Coordonator regiune Nord-Est in cadrul CNDIPT,  a adus in discutie situatia actuala si perspectivele invatamantului dual – profesional si tehnic, completata fiind de doamna Letitia Lucescu, de la Evolutiv Consultants Network. Spre finalul conferintei, domnul Radu Nechita, de la Mentor Training le-a oferit participantilor la Conferinta un Coaching in 7 pasi, despre cum sa iti motivezi angajatii, iar doamna Dr. Ing. Speranta Stomff ne-a facut o prezentare a serviciilor de la centrul ASRO.

Conferinta Afaceri.ro Vaslui 2015 s-a incheiat cu lansarea de carte a doamnei Catrinel Zaharia. “Totul despre femei – mic tratat de regasire” s-a bucurat de un real succes in cadrul evenimentului.

Conferinta a reunit peste 80 de participanti. Acestia au considerat informatiile prezentate ca fiind foarte relevante, iar contactele create atat la evenimente, cat si in cadrul intalnirilor private, extrem de utile.

Informatii despre programul national de conferinte de business organizat de Arhipelago si APEC pot fi consultate pe pagina web www.afaceri.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.