MFE lanseaza in consultare publica documentele pentru un nou ale dedicat sprijinirii grupurilor vulnerabile

ghid-indicatori1.jpg

ghidMinisterul Fondurilor Europene, prin Autoritatea de Management pentru Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane (POSDRU), supune consultarii publice Ghidul Solicitantului Conditii Specifice pentru cererea de proiecte “Sprijin pentru integrarea grupurilor vulnerabile pe piata muncii“.

In cadrul apelului care urmeaza sa fie lansat vor fi acordate fonduri pentru grupuri vulnerabile precum: persoane fara adapost, categorie care include si persoanele de varsta a treia, dar si tineri cu varste de peste 18 ani care parasesc sistemul institutionalizat de protectia a copilului, imigranti, refugiati si persoane care solicita azil.

Ma bucur ca astazi, de Ziua Internationala a Persoanelor Varstnice, lansam in consultare publica documentele necesare pentru lansarea unui nou apel in cadrul Programului Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane prin care sa finantam proiecte care vor sprijini grupurile vulnerabile, implicit persoanele de varsta a treia. Este datoria noastra, a demnitarilor acestei tari, sa ne ingrijim si de cei care ne-au dat viata, de cei care ne-au indrumat“, a declarat ministrul Fondurilor Europene, Eugen Teodorovici.

In cadrul acestei cereri de propuneri de proiecte, beneficiar eligibil va fi Ministerul Muncii, Familiei, Protectiei Sociale si Persoanelor Varstnice. Cererea de finantare va putea fi depusa in parteneriat cu asociatii de intrajutorare, cooperative sociale, ONG-uri cu activitate relevanta pentru specificul Domeniului Major de Interventie 6.2 din cadrul POSDRU, autoritati ale administratiei publice locale etc.

NOTA:
Ministerul Fondurilor Europene asteapta propuneri si sugestii pe marginea documentelor necesare pentru lansarea cererii de proiecte “Sprijin pentru integrarea grupurilor vulnerabile pe piata muncii”, in cadrul Domeniului Major de Interventie 6.2 POS DRU, pana la data de 6 octombrie a.c., ora 12.00, la urmatoarea adresa de e-mail: [email protected].

Schita Ghidului Solicitantului Conditii Specifice pentru cererea de proiecte “Sprijin pentru integrarea grupurilor vulnerabile pe piata muncii”

Sursa: Ministerul Fondurilor Europene

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.