MFE organizeaza o dezabatere publica de modificare a HG1405/2010 pentru obiective de investitii din domeniul infrastructurii de transport

ADR_Muntenia.jpg

Ministerul Fondurilor Europene (MFE) organizeaza luni, 7 noiembrie 2016, intre orele 10.00-13.00 o dezbaterea publica a proiectului de Hotarare a Guvernului pentru modificarea si completarea Hotararii Guvernului nr. 1405/2010 privind aprobarea utilizarii unor conditii contractuale ale Federatiei Internationale a Inginerilor Consultanti in Domeniul Constructiilor (FIDIC) pentru obiective de investitii din domeniul infrastructurii de transport de interes national, finantate din fonduri publice.

Textul proiectului de act normativ, nota de fundamentare si anexele pot fi consultate AICI.

Dezbaterea publica va avea loc in Sala de conferinte (parter) a Ministerului Fondurilor Europene din Bulevardul Ion Mihalache, nr.15-17, sector 1, Bucuresti.

Persoanele interesate sa participe sunt rugate sa confirme participarea pana vineri, 5 noiembrie, ora 12.00, la adresa de e-mail [email protected], telefon: 0749.067.963.

De asemenea, persoanele care sunt interesate sa prezinte verbal propunerea lor in cadrul dezbaterii publice vor avea la dispozitie 5 minute pentru prezentare si sunt rugate sa mentioneze aceasta intentie in cadrul confirmarii de participare.

Propuneri, sugestii, opinii cu valoare de recomandare privind proiectul de act normativ supus dezbaterii publice se mai pot transmite pana la data de 5 noiembrie la adresa de e-mail [email protected]

Sursa: Ministerul Fondurilor Europene

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.