Ministrul Agriculturii: Corectiile pentru proiectele din agricultura finantate cu fonduri europene nu depasesc 1%

Daniel_Constantin.jpg

Daniel_ConstantinDaniel Constantin a spus ca, din punctul sau de vedere, derularea finantarilor europene pe agricultura au decurs foarte bine, o dovada fiind faptul ca in total corectiile nu depasesc 1% din valoarea platilor.

Eu cred ca pe agricultura lucrurile au mers foarte bine si, chiar daca si aici mai sunt anumite corectii, vreau sa va spun ca ele nu depasesc 1% din valoarea platilor. Eu ma bucur ca pe agricultura am atras. Totusi, avem pe PNDR un grad de absorbtie de peste 70%, la APIA lucrurile au mers foarte bine, fermierii isi primesc banii la timp, mult mai bine decat in 2008, 2009, 2010, 2011. Iata ca anul acesta fermierii au avut pentru prima data acces la fondurile europene pe suprafata din lunile ianuarie si februarie. Eu sper sa mentinem ritmul“, a spus Constantin.

Potrivit acestuia, ministerul doreste sa aiba, pana in decembrie, o hotarare de Guvern prin care sa se imprumute din Trezorerie si sa poata pune la dispozitia beneficiarilor din primele luni ale anului viitor resursele financiare.

Mai multe detalii: www.mediafax.ro

One thought on “Ministrul Agriculturii: Corectiile pentru proiectele din agricultura finantate cu fonduri europene nu depasesc 1%”

  1. Dragos spune:

    Mai multa treaba, Mai putina lauda, Cum ar fi??

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.