Ministrul Agriculturii: Din februarie primim proiecte pe noul PNDR!

calendar-MADR.jpg

calendar MADRMinistrul Agriculturii, Daniel Constantin, a scris pe blogul sau ca, incepand cu luna februarie se vor lansa masuri de finantare pentru fermieri, prin noul PNDR:

La agricultura am avut intotdeauna un singur obiectiv! Sa ajut fermierii sa performeze. Sa arat ca se poate! Si cred ca rezultatele avute in 2 ani si 8 luni vin ca urmare a unei strategii coerente si ca urmare a unei stabilitatii in implementarea ei. Mai sunt multe de facut, dar toate progresele realizate mentin speranta vie! In primele doua saptamani vor avea loc consultari cu toate sectoarele din agricultura, cu asociatia comunelor, cu asociatia municipiilor (pentru a face ordine in piete), dar si cu sectorul de cercetare. in aceasta luna vor avea loc si discutiile finale cu CE pentru noul PNDR, astfel incat in Februarie sa incepem sa primim proiecte, asa cum ne-am angajat. (…)”

Sursa: www.danielconstantin.ro

6 thoughts on “Ministrul Agriculturii: Din februarie primim proiecte pe noul PNDR!”

 1. dan spune:

  domnul ministru care promite mult si face putin,daca ne ajuta precum in sesiunile anterioare -masura 112 tanar fermier,care am depus proiete si nici in ziua de azi nu am inteles de ce am fost neeligibil dupa 9 luni evaluare proiecte si doua contestati si cheltuieli aiurea, domnule ministru nu ne mai incurcati , dativa demisia

 2. dan spune:

  domnul ministru .un labagiu minginos, care promite mult si face putin,daca ne ajuta precum in sesiunile anterioare -masura 112 tanar fermier,care am depus proiete si nici in ziua de azi nu am inteles de ce am fost neeligibil dera 9 luni evaluare proiecte si doua contestati si cheltuieli aiurea, domnule ministru nu ne mai incurcati , dativa demisia

 3. Leonida spune:

  Dl. Daniel C. in urma cu un an spunea ca pe 14 februarie se vor lansa masurile pt. agricultura. Ce este important este faptul ca nici atunci, nici acum nu mentioneaza anul. In rest sa-i fie de bine.

 4. Gelu spune:

  Contradictie totala !!!! Sa ajutati fermierii este obiectivul Dvs ?Daca o sa procedati ca pana acum,..mai bine nu ne ajutati.Lasati-ne in pace !

 5. puiu spune:

  Tot anul 2014 s-a taiat frunza la caini ; pe Site-ul MADR – AFIR s-au aflat 3 masuri inscrise acolo de florile marului ; deci un an s-a pierdut complet – probabil din aceeasi grija pentru fermieri cum spune domnul … Cu toate astea , comunicatele palavragiilor spun ca avem un grad de absorbtie al fondurilor europene foarte ridicat . Cum ????? Stiu ei cum, sunt maestri ai manipularilor si minciunilor !!!!!

 6. Dragos spune:

  Serios? Si proiectele astea o sa fie intocmite pe baza a ce?? Ghidul solicitantului apare in aceeasi zi cu deschiderea sesiunii?? Era o vorba: Mai nene esti in plop si plopul in aer!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.