Ministrul Comunicatiilor: Lucrarile la proiectul Ro-Net ar putea fi incheiate in august – septembrie

11-petru-bogdan-cojocaru-aa.jpg

Lucrarile la proiectul Ro-Net ar putea fi incheiate in lunile august – septembrie, stadiul de implementare al acestuia depasind 50%, a declarat, miercuri, ministrul Comunicatiilor si Societatii Informationale, Bogdan Cojocaru, la sedinta Comisiei pentru tehnologia informatiei si comunicatiilor.

“Am preluat, ca sa spun asa, o situatie deblocata. Pentru ca in momentul in care domnul sova (Lucian sova – n. r.) a reusit sa puna pe o anumita directie aceste activitati am preluat proiectul intr-un stadiu foarte avansat, spunem noi. in momentul de fata incercam sa respectam toti pasii pe care ni i-am propus. Ma refer aici la numarul saptamanal de receptii pe care trebuie sa le facem in asa fel incat sa inchidem proiectul in termenul propus – si ma refer aici la august – septembrie”, a spus Bogdan Cojocaru.

Ministrul a precizat ca stadiul de implementare al proiectului depaseste 50%, fiind receptionate lucrarile in 388 de localitati din 700.

Pe de alta, parte, presedintele Comisiei pentru tehnologia informatiei si comunicatiilor, Catalin Drula (USR), a afirmat ca a constatat foarte multe intarzieri pe toate dosarele aflate la minister si ca a primit raspunsuri vagi.

Sursa: Agerpres.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.