Programul Romania-Ucraina: Termene limita prelungite pentru apelurile de proiecte lansate

phpThumb_generated_thumbnailjpg.jpg

Termenul pentru depunerea aplicatiilor pentru apelurile de proiecte SOFT si HARD, in cadrul Programului Operational Comun Romania-Ucraina 2014-2020, a fost prelungit astfel: pana la data de 17 mai 2018 pentru depunerea in sistemul EMS-ENI si pana la data de 24 mai pentru depunerea in format tiparit.

Va rugam sa aveti in vedere ca, in Romania, ziua de 1 mai 2018 este zi de sarbatoare legala in care nu se lucreaza. Totodata, in conformitate cu Hotararea Guvernului Romaniei nr. 207/2018, ziua de 30 aprilie 2018 a fost declarata zi libera. Ca urmare, in aceste doua zile nu vor putea fi primite pachetele de aplicatii in format tiparit.

Pentru semnalarea eventualelor probleme intampinate la incarcarea formularului de aplicatie in sistemul informatic EMS-ENI, helpdesk-ul programului este in continuare disponibil la adresa [email protected], pana la data limita de depunere.

Ghidurile aplicantului actualizate pot fi consulatate pe site-ul programului.

Programul Operational Comun Romania-Ucraina 2014-2020 este finantat de Uniunea Europeana prin intermediul Instrumentului European de Vecinatate. Programul se adreseaza zonei aflate la frontiera dintre Romania si Ucraina si va contribui la atingerea obiectivului general al Instrumentului European de Vecinatate: evolutia catre o regiune de prosperitate si buna vecinatate, realizata prin actiuni de cooperare transfrontaliera in beneficiul statelor membre si nemembre ale UE, care se invecineaza.

Sursa: MDRAP

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.