Ministrul Petre Daea a sustinut o videoconferinta cu structurile din subordine

daniel_constantin.jpg

In data de 08.05.2017, la sediul Agentiei de Plati si Interventie pentru Agricultura a avut loc o videoconferinta in prezenta ministrului Agriculturii Petre Daea, la care au participat alaturi de secretarul de stat Daniel Botanoiu, conducerea institutiilor din subordine (directiile agricole judetene, centre locale si judetene ale APIA, directiile sanitar veterinare judetene), reprezentanti ai ANSVSA, conducerea ANZ, precum si reprezentantii asociatiilor de crescatori de ovine, bovine si caprine.

Tema abordata a fost Campania de depunere a Cererilor Unice de Plata in anul 2017 derulata la nivelul Agentiei de Plati si Interventie pentru Agricultura, cu scopul de a reaminti ca termenul limita de depunere a Cererilor este data de 15 mai 2017.

S-a facut un apel catre potentialii beneficiari ai sprijinului financiar sa respecte programarea la care au fost invitati sa depuna Cererea unica de plata, iar cei care nu au reusit sa se prezinte la data programata sa contacteze de urgenta Centrul judetean/local APIA.

Reamintim ca pentru a veni in sprijinul fermierilor, in weekend-ul 13 – 14 mai, sediile APIA judetene/locale vor functiona dupa programul de lucru normal.

Precizam ca, pana la acest moment, au fost depuse un numar de 749.378 cereri pentru o suprafata de 5.843.433,68 hectare.

Sursa: madr.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.