
Primul factor de reusita al unei intalniri este sa fie scurta si eficienta. Al doilea factor este sa se finalizeze cu o decizie sau un plan de actiune, conectate la obiectivele definite. Al treilea factor este punerea in aplicare a deciziei sau planului de actiune.
1. Asigurati-va ca intalnirea este necesara. Nu va intalniti doar pentru a va vedea la fata. Va cunoasteti foarte bine. De multe ori poate aveti nevoie doar de o simpla comunicare formala pe email sau prin telefon.
2. Chemati la intalnire doar pe cine trebuie. De multe ori la meeting-uri apar oameni care sunt scosi din productie degeaba, fiind chemati doar fiindca cineva s-a gandit ca poate au si ei ceva de spus. Daca nu sunt importanti pentru ce se va decide, mai bine lasati-i sa faca bani.
3. Definiti foarte clar inaintea intalnirii obiectivul principal si/sau cele secundare. Faceti-le cunoscute si celorlalti participanti. Obiectivele bine definite ne ajuta sa intram direct in subiect si sa nu bajbaim dupa teme in timpul intalnirii. Veniti documentat si cereti si celorlalti acest lucru … scrie Mircea Predut pe blogul sau.