Speakerul international Filipe Carrera va fi prezent la Conferinta Finantare.ro – 4 iunie 2010, Iasi

felipe.jpgFilipe Carrera, Managerul General la Prestin, o companie de training si
consultanta din Portugalia
, va fi prezent in calitate de speaker la
Conferinta Finantare.ro – 4 iunie 2010, Iasi, alaturi de cele mai
importante companii din managementul proiectelor, consultanta,
finantari europene si investitii.

Filipe Carrera este speaker international, trainer, coach si consultant. Detine un Master in Business Administration si este specializat in economie, e-business, e-learning si marketing. In 2008 a primit distinctia de cel mai bun trainer din lume la congresului mondial al organizatiei Junior Chamber International, unde el este responsabil dezvoltarea oportunitatilor de training ale organizatiei in Europa.

Speakerul international este profesor si tine cursuri de marketing si post-universitare la Universitatea Tehnica din Lisabona si cursul de Marketing la IPAM–Institutul Portughez de Administratie si Marketing Coordonator al cursului post-universitar Digital Marketing la IPAM Lisabona.

A fost prezent in calitate de speaker in cadrul mai multor evenimente din Portugalia, USA, Brazilia, Franta, Germania, Danemarca, Olanda, Suedia, Irlanda, Marea Britanie, Polonia, Lituania, Estonia, Corea, Spania, Norvegia, Finlanda, Austria, Romania, Ungaria, Turcia, Islanda, Italia, Malta, Cipru, Rusia, Egipt, Africa de Sud, Tunisia, India si Mongolia.

Filipe Carrera este autorul cartilor "Marketing Digital na Versão2.0-O que não pode ignorar" (Marketingul Digital in era web 2.0 – Ceea ce nu putem ignora – carte disponibila in curand si in limba romana) si "Networking – Guiade Sobrevivência Profissional"(Networking – Ghid de supravietuire profesionala).

Mai multe detalii despre Conferinta Finantare.ro – 4 iunie 2010, Iasi gasiti pe site-ul http://www.conferinta.finantare.ro.

Contact:
Andreea Holban – Coordonator Relatii Publice si Parteneriate
Telefon: 0754.839.609
E-mail: [email protected]
Web-site: www.conferinta.finantare.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.