Misiune Economică Afaceri.ro Japonia 2020

Japonia-2020-e1574850644124.png

Afaceri.ro te invită să participi la MISIUNEA ECONOMICĂ din Japonia care se va desfășura în perioada 3 – 11 aprilie 2020. Această misiune economică își propune să scurteze distanța dintre antreprenorii români și cei japonezi prin participarea la întâlniri de afaceri în Tokyo și Osaka, vizite de studiu în Tokyo și Nara dar și prin explorarea orașelor în care se desfășoară misiunea. La ora actuală, Japonia este o naţiune în continuă ascensiune, un stat de care marile puteri ţin seama, şi, de asemenea, un stat care are un cuvânt de spus pe plan regional, cât şi international.

Nu rata aceste oportunități, investește în tine și vino cu noi în această călătorie, înscrie-te acum! Descoperă o altă lume, învață alături de cei mai buni antreprenori și manageri și bifează încă o dorință de pe lista ta! „Călătoritul este singurul lucru pe care îl cumperi și care te face cu adevărat mai bogat.”

Detalii aici:
Organizator: Corina Porumb
Telefon: 0749519341
E-mail: [email protected]

Despre
Afaceri.ro este un program de conferințe, misiuni economice și tabere de instruire, gândite să îmbine educația cu explorarea, care sunt derulate cu scopul de a ajuta antreprenorii din companiile românești să se dezvolte și să devină mai competitivi, oferindu-le participanților oportunități de a explora piețe externe, culturi diferite, abordări diverse și de a forma legături ce se pot transforma în potențiale afaceri profitabile. Până în acest moment Afaceri.ro a organizat cu succes peste 30 de misiuni economice și bootcamp-uri la nivel global și peste 100 de conferințe la nivel național.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

scroll to top