Modalitati prin care iti poti salva afacerea de la faliment

faliment.jpg

falimentDe multe ori, antreprenorii care se confrunta cu probleme, se intreaba daca se merita sau nu lupte in continuare pentru a-si salva afacerea. Ei trebuie sa puna in balanta beneficiile care exista daca repun pe picioare afacerea care nu merge bine, cu beneficiile deschiderii unui nou startup.

Specialistii sustin ca nu e un lucru tocmai usor sa reinvii o afacere, insa ei cred ca inainte de a lua o decizie, e bine sa iei in considerare daca exista deja formata o baza de clienti si un brand recognoscibil, indiferent care e marimea firmei. Astfel, e un punct de plecare, deloc de neglijat, in toata aceasta lupta.

Gaseste cauza problemei. Trebuie sa vezi care sunt problemele afacerii tale si de unde pornesc acestea: poate fi vorba de un model de business nefunctional, slaba motivare sau slaba pregatire a angajatilor, insuficienta promovare etc.

Infrunta problemele si ia deciziile corecte. Odata ce ai aflat ce nu merge bine, trebuie sa iei o serie de decizii grele, chiar daca asta inseamna sa dai afara angajati, sa renunti la un anume produs din gama oferita etc.

Citeste tot articolul pe Entreprenoria.com (in limba engleza)

One thought on “Modalitati prin care iti poti salva afacerea de la faliment”

  1. oprea ecaterina spune:

    Doresc o suma marisoara pentr. Cumpararea unei case. Se poate?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.