Modificari la Ghidul Solicitantului pentru proiectele de regenerare a comunitatilor defavorizate

pndr-ghid-nereguli.jpg

Ministerul Dezvoltarii Regionale, Administratiei Publice si Fondurilor Europene a modificat Ghidul solicitantului pentru proiectele de regenerare fizica, economica si sociala a comunitatilor defavorizate din regiunile urbane si rurale finantate prin Programul Operational Regional.

Principalele prevederi se refera la:

  • Modificarea alocarii financiare a apelului de proiecte POR/2017/4/4.3/1 conform Documentului Cadru de Implementare a Dezvoltarii urbane durabile – Axa prioritara 4 – Sprijinirea dezvoltarii urbane durabile.
  • Revizuirea Anexei 3 – Grila ETF aferenta apelului de proiecte POR/2017/4/4.3/1 prin corectarea punctajelor aferente subcriteriilor (a, b, c) ale criteriului 8.2.1 Gradul total de indatorare.
  • Revizuirea Sectiunii 5.4.2 – Anexele obligatorii la momentul contractarii cererii de finantare aferenta apelului de proiecte POR/2017/4/4.3/1, prin: completarea anexelor obligatorii cu Formularul bugetar „Fişa proiectului finantat/propus la finantare in cadrul programelor aferente Politicii de coeziune a Uniunii Europene” si Formularul nr. 1 – Fişa de fundamentare, eliminarea mentiunii de la punctul 2 al sectiunii 5.4.2 si renumerotarea anexelor.
  • Includerea Anexei Zone urbane marginalizate in cadrul ghidului specific aferent apelului de proiecte POR/2017/4/4.3/1 si revizuirea sectiunilor corespunzatoare din ghidul specific.

Prevederile au fost aprobate in data de 17.08.2017, prin ordinul de modificare a Ordinului ministrului delegat pentru fondurile europene nr. 3731/21.07.2017 pentru aprobarea Ghidului Solicitantului – Conditii specifice de accesare a fondurilor in cadrul apelului de proiecte POR/2017/4/4.3/1, Axa prioritara 4 – Sprijinirea dezvoltarii urbane durabile, Prioritatea de investitii 4.3 – Oferirea de sprijin pentru regenerarea fizica, economica si sociala a comunitatilor defavorizate din regiunile urbane si rurale, ce contine conditiile specifice pentru accesarea fondurilor in cadrul programului.

Sursa: Inforegio

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.